Naptár

2011. április
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Halló Európa, Kati vagyok!

Tudósító: Klész Imre
Forrás: MTV sajtóközlemény

Wolf Kati, a 2011-es Eurovíziós Dalfesztivál magyar résztvevője Skype és internetes közvetítés segítségével élő sajtótájékoztatót tartott múlt pénteken. Az MTV kifejezetten erre a webes sajtótájékoztatóra létrehozott internetes oldalán válaszolt Kati azon külföldi újságírók kérdéseire, akik egyébként végig tudták követni az egész sajtótájékoztatót.

A magyar énekesnő beszélt az Eurovízióval kapcsolatos érzéseiről. Azt mondta, hogy hatalmas a különbség bármilyen versenyen való fellépés és az Eurovízió között: ott én csak magamért énekelek, de most egy egész országért. Tettek fel az újságírók Kati magánéletére vonatkozó kérdéseket is: nagyobbik lánya vele fog menni Düsseldorfba a versenyre. Bejelentette, hogy Napsugar von Bittera, a tehetséges fiatal divattervező fogja megalkotni a rövid, kék színű fellépőruháját.

Divattervezés: Dolce & Gabbana kedvence Napsugar von Bittera
Napsugar von Bittera egy nemzetközileg elismert szakember, aki Ausztriában és Németországban is dolgozott már. Akkor vált belőle elismert divattervező, amikor Domenico Dolce és Stefano Gabbana Spiga 2 márkabolt-hálózatukat átalakították több márkát felvonultató bolttá, hogy lehetőséget adjanak olyan fiatal tehetséges divattervezők saját kollekcióinak bemutatására, mint Napsugar.

Napsugár kollekciója jellegzetes, sci-fi-be illő ruhákból áll. Kedvelt alapanyaga a bőr, de szeret kísérletezni különböző anyagok keverésével. Munkái egyesítik a luxust és a kényelmes viseletet, az eleganciát az extrém stílussal, mindezt nagy élvezettel csinálja.

Későn érkezett siker
A kicsi Katinak volt egy álma annak idején: ebben az álomban a színpadon látta magát, ami nem meglepetés, hiszen a showbizniszben dolgozó családba született. 6 éves korában lenyűgözte az egész országot apja szerzeményével, a Vuk című rajzfilm zenéjével. A kis rókától a valódi sikerig nagyon hosszú utat kellett megtennie. „Ez az, amit mindig is csinálni akartam, mindig erre gondoltam, még a szokásos hétköznapi életben is. Egy irodában dolgoztam, az éneklés csak hobbi volt” – mesélt Kati a karrierje kezdetéről. „A siker nem jött meg túl korán, ezért nem tudtam kiverni a fejemből. Később kellett szembenéznem a kihívásokkal. A szabadidőmet a családommal szeretném tölteni, nagyon sok támogatást kapok tőlük. A fellépések után nincs időm élni a sztárok életét, a lányom követeli tőlem a kakaóját úgy, ahogy korábban mindig is, és én nagyon szeretem neki megcsinálni. Tisztában vagyok azzal, hogy most részese leszek a közelgő versenynek, és tudom, hogy lesz olyan időszak, amikor minden le fog csendesedni körülöttem”

13 hozzászólás Halló Európa, Kati vagyok!