Halló Európa, Kati vagyok!

Tudósító: Klész Imre
Forrás: MTV sajtóközlemény

Wolf Kati, a 2011-es Eurovíziós Dalfesztivál magyar résztvevője Skype és internetes közvetítés segítségével élő sajtótájékoztatót tartott múlt pénteken. Az MTV kifejezetten erre a webes sajtótájékoztatóra létrehozott internetes oldalán válaszolt Kati azon külföldi újságírók kérdéseire, akik egyébként végig tudták követni az egész sajtótájékoztatót.

A magyar énekesnő beszélt az Eurovízióval kapcsolatos érzéseiről. Azt mondta, hogy hatalmas a különbség bármilyen versenyen való fellépés és az Eurovízió között: ott én csak magamért énekelek, de most egy egész országért. Tettek fel az újságírók Kati magánéletére vonatkozó kérdéseket is: nagyobbik lánya vele fog menni Düsseldorfba a versenyre. Bejelentette, hogy Napsugar von Bittera, a tehetséges fiatal divattervező fogja megalkotni a rövid, kék színű fellépőruháját.

Divattervezés: Dolce & Gabbana kedvence Napsugar von Bittera
Napsugar von Bittera egy nemzetközileg elismert szakember, aki Ausztriában és Németországban is dolgozott már. Akkor vált belőle elismert divattervező, amikor Domenico Dolce és Stefano Gabbana Spiga 2 márkabolt-hálózatukat átalakították több márkát felvonultató bolttá, hogy lehetőséget adjanak olyan fiatal tehetséges divattervezők saját kollekcióinak bemutatására, mint Napsugar.

Napsugár kollekciója jellegzetes, sci-fi-be illő ruhákból áll. Kedvelt alapanyaga a bőr, de szeret kísérletezni különböző anyagok keverésével. Munkái egyesítik a luxust és a kényelmes viseletet, az eleganciát az extrém stílussal, mindezt nagy élvezettel csinálja.

Későn érkezett siker
A kicsi Katinak volt egy álma annak idején: ebben az álomban a színpadon látta magát, ami nem meglepetés, hiszen a showbizniszben dolgozó családba született. 6 éves korában lenyűgözte az egész országot apja szerzeményével, a Vuk című rajzfilm zenéjével. A kis rókától a valódi sikerig nagyon hosszú utat kellett megtennie. „Ez az, amit mindig is csinálni akartam, mindig erre gondoltam, még a szokásos hétköznapi életben is. Egy irodában dolgoztam, az éneklés csak hobbi volt” – mesélt Kati a karrierje kezdetéről. „A siker nem jött meg túl korán, ezért nem tudtam kiverni a fejemből. Később kellett szembenéznem a kihívásokkal. A szabadidőmet a családommal szeretném tölteni, nagyon sok támogatást kapok tőlük. A fellépések után nincs időm élni a sztárok életét, a lányom követeli tőlem a kakaóját úgy, ahogy korábban mindig is, és én nagyon szeretem neki megcsinálni. Tisztában vagyok azzal, hogy most részese leszek a közelgő versenynek, és tudom, hogy lesz olyan időszak, amikor minden le fog csendesedni körülöttem”

Comments

13 hozzászólás a(z) “Halló Európa, Kati vagyok!” bejegyzéshez

  1. Dávid avatar
   Dávid

   Nem lehet megnézni valahol?

 1. Zolitt avatar
  Zolitt

  hát ez nagyon tetszett! jókat nevettem az írásaitokon is srácok! 🙂 Eddig ilyen jellegű megkeresés nem nagyon volt, igaz?

  1. MrSilesian avatar
   MrSilesian

   Szerintem nem. És nekem 2 kérdésemre is válaszolt. Az X-Faktorosra, és az idei ESC kedvencre, amiből csak annyi lett, hogy elárulta, h tart Dariától 🙂 Olyan aranyos volt.

  2. Zolitt avatar
   Zolitt

   Hallottam! 🙂 a fekete pólós srác nagyon oda volt Katiért!

   Amúgy azt nem tudjátok, hogy ezt az MTV intézte el, hogy itt adjon interjút, vagy az escdaily-s srácok keresték meg, hogy szeretnének beszélni vele?

 2. Ben avatar
  Ben

  Én nem tudom miért de én úgy gondolom hogy idén Magyarország fog nyerni.. :D.. Ez a dal nagyon ott lesz…Az észt lány nem értem mért olyan nagy kedvenc én őt egy 8. helyre tippelném, Eric Saade nagyon pop, ilyen überpop.. nem hiszem h ez nagyon nyerő lenne,az ellenfelünk úgy gondolom Nagy-Britannia..ők viszont a zsűrire számíthatnak..meglátjuk..
  egy TOP5-tel is elégedett leszek…de nagyon remélem hogy május 14-én elképesztően örülni fogok..

  1. Matheus avatar
   Matheus

   valamiért bennem is nagyon bennem van, hogy mi fogunk nyerni. 😀

 3. Bakancs avatar
  Bakancs

  Az oikotimes.com egy kis játékot indított, ahol az Eurovízióhoz hasonlóan a rajongók országonként ajándékozzák meg kedvencüket pontjaikkal.
  A mostani állás:
  (Bár még csak 15 ország és az Európán kívüli világ szavazott)
  http://www.oikotimes.com/eurovision/?p=4638

  1. Balint005 avatar
   Balint005

   Ez a minden évben meglévő OGAE szavazás, jó látni hogy vezetünk 😀

 4. Matheus avatar
  Matheus

  A hollandoktól is megkaptuk a 12 pontot.
  http://escdaily.com/articles/17344

  1. Balint005 avatar
   Balint005

   Mostmár nagyon lelkes kezdek lenni. Tudom hogy ez nem mérvadó, tavaly magasan megnyerték a Dánok, de akkor is előrevetít egy top 5-ös helyezést.

 5. fairygirl avatar
  fairygirl

  A mai Fókuszban mutatták Kati ruhaterveit, sztem jó lesz. 🙂