Szlovákia: TWiiNS – I’m Still Alive

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uT_8il_fkAs&tracker=False[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escdaily.com
Eredeti kiadás: 2011.03.04.20:59
Frissítve: hivatalos videóklippel

A TWiiNS elérhetővé tette versenydalukat saját youtube csatornájukon. Korábban csak rövid részleteket lehetett csak hallani belőle, de most már meghallgatható a teljes dal. Szlovákia a második elődöntőben fog fellépni.

Sok sikert kívánunk!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EgnPDRGL0fA[/youtube]

109 Comments

Egyébként csak nekem fura a fenti számláló?
(Olvasás 224 alkalommal, ebből 227 mai)
😀
Már várom a hétfőt, hogy kiderülhessen, hogy melyik napra kell még várnom azután 😀
És hogy milyen formában fogják nyilvánosságra hozni a magyar indulót…

Nekem annyira nem jön be 12-15. helyek környékén.

Saját top 10:
1. Dánia
2. Fehéroroszország
3. Lengyelország
4. Norvégia
5. Hollandia
6. Svájc
7. Spanyolország
8. Németország
9. Szerbia
10. Észtország

___________

26. Lettország
27. Moldova
28. Olaszország
29. Ciprus
30. Görögország

Nana, Heni, ne nagyon hasonlitgats…!!! :))))
En egy UNICUM vagyok… :)))) Engem nem lehet hasonlitgatni…
Idezem inkabb egyik ismerosomet :)))))) :

,,kimondhatatlan, szavakban leírhatatlan, megismerhetetlen, felfoghatatlan, gondolataiban kifürkészhetetlen, leutánozhatatlan példája a mindenségnek.”

:))))))))

A lányok imázsához sokkal jobban illett volna egy pörgős dal, így szerintem nagyon mellényúltak ezzel. Arról nem is beszélve, hogy szinte már megint több a lassú szám, mint a gyors. Évről évre több lesz, ezt nagyon rossz szemmel nézem.

Jó és szép hangjuk van, így is énekelnek, csinosak is, de a szám unalmas. Nem értem, hogy lehetett Safurával egy szinten említeni.

Ma este lesz amúgy az élő bemutatása azon a szlovák szépségversenyen… remélem azért a szlovák “kollégák” izzítják a dvd-ket, és felveszik majd, és fel is pakolják gyorsan! Kíváncsi vagyok milyen élőben…

Jó kis playback, legalább megmutathatták volna, hogy tudnak élőben is énekelni…………de mindegy, majd az elődöntőben megtudjuk. Háttérzenének nagyon jó, de hogy versenydalnak is… az már kérdéses!

Nem vártam mást ettől a dalbemutatótól, gondoltam, hogy playback lesz, pedig tényleg érdemes lenne ezt élőben is meghallgatni… Egyébként szerintem bizonyos részeknél (pl. 0:48-0:58-ig) kizárt, hogy azt élőben így előadják… még vokalistákkal sem biztos, hogy sikerülne…

Szerintem a döntő meglesz nekik – sokadik hallgatásra már nem utálom 😀
De élőben biztosan nem mennek nekik az ilyenek…

Egész szép szám, de nem fogott meg… mondjuk erős középmezőny. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy élőben hogy adnák elő…

Háttérzene…köszönöm ez a szó illik a legjobban erre a dalra de most komolyan 3 mondatot hallgatunk 3 percen keresztül és még csak a hangjukkal sem játszanak ugyanaz végig…a színpadképet sem tudom elképzelni vagy marad ez a ruha legyezés? hmhm kár érte nagyon :S

Látod igazad lett, a klippen is maradt a szoknyalegyezgetése- ha ez ilyen fontos mozzanat volt a bemutatón is, meg itt a klippben is, akkor a versenyre is marad a koreográfia. 😀

Olyan amerikai. Szerintem szlovák embernek sem tetszik. Olyan szar a felhozatal, hogy ettől független döntős lehet. Olyan mintha madzagon húznának, rángatnának miközben unatkozom…ha érti valaki mire gondolok, bugyuta szöveg is, nem csak a dallam. Vannak olyan szavak az angolban amire ugrok! (pl. Érints meg és a szokásos) Minden dal a szerelemről szól, de régebben mégis jobban fejezték ki ezt. Ma mutatnak egy soft pornót, husit, vonaglanak nyálaznak, szétrakják a lábukat, aztán ennyi. Hol marad a vadászati élmény nekünk?

Nekem bejön ez a dal. Nálam a 2. helyen áll a listámon. A zenehallgatáskor nekem a dallam, az énekhang az első, a szöveg nem olyan lényeges, mivel a legtöbb dalnak nem sok mondanivalója van. Szerintem tuti döntős.

Az ízlés személyre szabott dolog. Mindenkinek más és más tetszik, de emiatt senkit sem kell kritizálni. Valakinek tetszik a szám, valakinek nem. Ettől még senki sem lesz “Übermensch” vagy “ingerszegénység-kedvelő”

Comments are closed.