Izrael: Dana International – Ding Dong

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JmBMQJlzTa4[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escdaily.com

Ma este Izrael választott: ők az 1998-as Eurovízió nyertesét, Dana International-t küldik a “Ding Dong” című dallal. Gratulálunk!

47 Comments

Nem is olyan rossz mint ahogy mondták sokan. Na persze ez nem azt jelenti hogy szerintem jó xD
Mondjuk a Görög, Ciprusi, portugál triót simán veri 😀

Hát érdekes, mintha kicsit mutált volna 98 óta. Boaz Mauda, meg Harel Skaat után, nagy hátralépés szerintem.

Bálint, szerintem maga az europop, mint zenei műfaj ragadt meg a ’90-es években. A dal pedig teljesen átlagos, semmi pluszt nem ad.

Nem rágtam le a körmöm az NF alatt, az biztos…Kicsit egyértelműnek tűnt az egész.Gagyi,maradjunk ennyiben 43/42

Haba haba, Boom Boom, Ding Dong. És még hátra van az Atyala patyala. Kb. ezen a szellemi nívón mozog a teljes felhozatal.

Azok az országok,akik eddigi minőségi dalt hoztak,most jönnek ilyen lötyi dalokkal pl.: Észtorszzág,Izrael.

Meg lehet hallgatni, de nagyon lagymatag egy szám. Főleg, hogy előtte Wolf Kati dalát hallgattam meg, ami fényévekkel jobb, akár az énekhang vagy a dal tekintetében is.

1,SERBIA 1,DENMARK 2,HUNGARY 3,SLOVENIA 4,NORWAY 5, ROMANIA
6,SWITZERLAND 7,ITALY 8, FRANCE 9,TURKEY 10,BELGIUM 11,ICELAND
12, GERMANY 13,BOSNIA-HERZEGOVINA 14, LATVIA 15,UNITED KINGDOM
16,RUSSIA 17,AUSTRIA 18,FINLAND 19,ARMENIA 20,POLAND 21,SPAIN
22,CYPRUS 23,CROATIA 24,SLOVAKIA 25,BELORUSSIA 26,BULGARIA
27,ESTONIA 28,NETHERLAND 29,GEORGI 30,ALBANIA 31,LITHUANIA
32,GRECE, 33,MACEDONIA 34,MOLDVA 35,MALTA 36, IRELAND
37,ISRAEL 38,PORTUGAL

Te Sanya! Mindenhova Hajrá Wolf Katit írsz, már fanatikus 🙂

Nem tudom, de Dana most úgy nyávog mintha még nem operálták volna át, vagy mint egy rossz b*zi és nem úgy mint egy Díva. Németül, angolul, héberül tanulok, anélkül, hogy zsidó volnék, de alig érthető ez a nyávogás.
Erzsi! Inkább attyala pattyala lenne… :D, meg röpködő tollak a s-ggében, az legalább érdekes). Vannak jó számai és már láttam élőben is, ott összeszedettebb, vagy tökösebb volt. (Lehet nem a legjobb kifejezés az ő esetében)Love boy, Maganuna, Díva számai jobbak.

Eddig is többszörös előítélettel voltam ezen indulóval szemben, a letiltott videó erre rátett még egy lapáttal!
Így nálam eddig a kitüntető utolsó helyet foglalja el.

Na, ma meghallgattam a számot. Nem rossz, jobban tetszik a Divánál, de nincs a legjobbak között és alapból nem szavaznék egy nővé operált férfira, főleg hogy annak idején szerintem csak azért győzött, mert Izraelt képviselte.

Ő abszolút férfinak született. De abszolút nővé operálták át. Lélekben és fizikálisan tökéletes nő, de sajnos genetikailag férfi marad. Ritkán lesz férfiből szép nő, vagy nőből szép/jóképű férfi. Nála viszonylag sikerült. Szerintem csinos. Annak idején más volt a divat zeneileg. Díva száma újdonság volt, ezért nyert. Nehogy azt higyjétek, hogy a homoszexualitást Izraelben olyan könnyen tűrik. Nagy a kontraxt, Tel Avivban tűrik, de pl. Jeruzsálemben agyoncsaphatják a másokat. Dana ha nem nyert volna, már eltűnt volna a süllyesztőben. Ő egy kivétel, az egyetlen aki a kötelező katonaságot megúszhatta, méltányosságból! Lehetne, maradhatna túlfűtött, de a traveszti vonalat megszűntethetné. Ma egy igazi nő sem ilyen tollas nyavajában van…A dolgokat nem jó keverni, ezért a travesztis fílinget nem bírom. Attól szép valami, ha férfias, vagy nőies. Kevergetés az gáz..ugyanakkor nyitott vagyok. Nem kötelezhetünk senkit semmire, ugyanakkor az a lényeg, hogy amit most csinál kevésbé eladható már!

Ja, elég szép (lett). Hát igen, a tr.v-k általában szeretik a feltűnő csillivilli ruhákat. Mindegy. Am. kösz az infókat. 🙂

Kb mint a magyar ding dong.:)) Bár azt még meg is hallgatnám néha, ezt viszont vétek lenne még egyszer végig hallgatni!:)

De ugye azt tudod, hogy a magyar Ding-dong eredetileg 1975-ben győzött az Eurovíziós Dalfesztiválon, a holland Teach-In adta elő?

Comments are closed.