Finnország: Paradise Oskar – Da da dam

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BmEa6rkItGY[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Ma este kiválasztási dömping van és még nem ért véget. Öt ország közül ma este elsőként a finnek hirdettek végeredményt: Paradise Oskar “Da da dam” című dalát küldik a düsseldorfi Eurovízióra. Gratulálunk!

36 Comments

Szerintem igenis jobb, mint Tom Dice száma, de ez sincs nálam az élbolyban, inkább a döntő-nem döntő határán mozog.

A skandinávoknál a metál zene nyerő. Ők szerintem ebben a legjobbak, ebben lett volna érdemes indulniuk.
Ez a felhozatal gyatra, szerintem nem kell mindig a divatnak megfelelni! Én sokkal jobbra számítottam, bár még csak a Finn, Norvég és Svéd indulókat néztem meg.
Lordi már volt és nem okoztak csalódást! A Korpiklaanival pedig garantált a jó hangulat! És az előadásuk egyedi, az országra tényleg jellemző. Én a dalaiktól mindig vidám leszek, bármikor meghallgatom őket. Persze valakinél ez a folkmetál stílus nem jön be!

HAJRÁ WOLF KATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÖVŐRE LEGYEN BUDAPESTEN AZ EUROVÍZIÓS DALVERSENY!!!!!!

Nem szeretnék megsérteni senkit, de ha szerintetek ez Tom Dice-majmolás, akkor nem értetek hozzá. A két dalban egyetlen közös van: hogy egy srác egy gitárral adja elő. Eléismerem, hogy a belga srác hangja jobb, de mint tudjuk, ez a verseny nem arról szól. Figyeljetek a szövegre is, ez a dal sokkal magvasabb gondolatokat fogalmaz meg, mint a Me and my guitar. Nekem nagyon tetszik, életemben először még sms-t is küldtem. Az egyszerűségével hódít ez a szám, bár látom, nem túl sokakat. Egy ezüstérmet megszavaznék neki Kati mögött (mondjuk ahhoz neki alaposan fel kell javulnia, mert lássuk be, kedden nem mozgott semmit, ami nagyon rosszat tett az összképnek, emellett néhol hamiskás és erőtlen volt). De nagyon szurkolok neki, megdöntheti Bayer Friderika csúcsát.

Comments are closed.