Dánia: A Friend In London – New Tomorrow

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O-Ghz1Fml28[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escdaily.com

Ma este Dánia is választott, a versenydalok után volt két párbaj, majd ezek győztesei a szuperdöntőben is megmérkőztek. Végül A Friend In London “New Tomorrow” című dala nyerte meg az estét. Gratulálunk!

39 Comments

Ugyan nem voltam netközelben, így nem tudtam élőben nézni, de a stúdióváltozatok alapján ez volt a dánok közül a kedvencem :).

Nálam döntős Dánia, nem lesznek olyan sikeresek mint tavaly. De ott lesznek a döntőbe. Hajrá Dánia!
és ahogy látom Dánia megint kitett magáért a nemzeti döntőn, nagyon jó a volt a színpad.

Nekem a lettek után második a listámon, így a top 5:

1. Lettország (SF—2)
2. Dánia (SF—2)
3. Ausztria (SF—2)
4. Észtország (SF—2)
5. Lengyelország (SF—1)

Hát…nekem semmi nem jutott eszemre erről…hogy hova is tenném…Brinck és a tavalyi duett tényleg jobb volt, ez nem tetszik! 😀

Szerintem annyi ilyen jellegű dal van idén, hogy nagyon fogják egymást gyengíteni… Ettől függetlenül valószínű, hogy döntőbe jut.

Végre! Valami, amit első hallgatás után szeretnék még egyszer hallani. (Persze, lehet, hogy csak azért, hogy rájöjjek, melyik dalra emlékezet olyan nagyon az a Come on girls, come on boys-rész.) Az egész mezőny színvonalára jellemző, hogy egy lopás gyanús dal lenyomja az összes többit. Ha rájövök, hogy mi az eredeti, talán szelidítem a véleményemet “zenei idézet”-re.

EZ AZ!!! Kösz Fer! Két napja gondolkodom rajta, hogy melyik dal az, amelyikre hasonlít. Tacom említette, hogy svéd dal, de preszelekciósakban nem vagyok oké büfé.

Nekem is egy picit ismerősnek tűnt, csak nekem a lettek 2008-as dalának refrénje jutott eszembe róla… De a svéd dalra meg abszolút hasonlít! :S

Comments are closed.