Naptár

2011. január
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Mista (szlovák NF 2010) – Vendetta

7 hozzászólás Mista (szlovák NF 2010) – Vendetta

  • Ez nagyon jóó. Hajrá SZLOVÁKIA, ezt kell küldenetek ANGOLUL! 😀

  • Nálam annyira nem jött be 🙁
    Oké, hogy dívat a 80-as évek retrója, de ennyire???? 🙁

  • Alen

    Szerintem ez JÓÓÓ! 😀
    Először azt hittem, valami déli nép versenydala lesz, a címet látva. 😀

  • Hahaha!!! értem ám a poént 😀 😀

  • Én határozottan mondom, hogy Szlovákiának ez nagyon jó lenne. Szép hangja van ennek a Mistának, csak a dal feleljen meg a szept. 1-nek…

  • ferrki

    Szlovákiát a TWiiNS képviseli

    Az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Szlovákiát az STV hivatalos közleménye alapján a TWiiNS formáció fogja képviselni az I´m still alive című dallal.
    Az ikrek Daniela Jančichová és Veronika Nízlová vagyis a TWiiNS, a versenydalt először a Miss Universe Slovakia döntőjén fogják előadni március 5-en szombaton este az STV-n.

    Az ez idei versenyzők kiválasztásáról a Szlovák TV belső zsűríje gondoskodott. A zsűri 5 tagú volt, amit az STV 2 tagja, a Szlovák Rádió 2 tagja és egy független tag alkotott.

    A dal kiválasztásának főbb kritériuai:
    A dal legalább egy társszerzőjének szlovák állampolgárnak kellett lennie, továbbá tapasztalattal kellet rendelekznie a kölföldi showbiznis világából.
    A kiválasztott versenydal érje el a kortárs európai popzenei produkciók szintjét, az előadók folyékonyan beszéljenek angolul és ne csak a hazai zenei világban legyenek ismertek.

    TWiiNS
    A leghíresebb szlovákiai ikerpár: Daniela és Veronika. Már több mint 5 albumot adott ki amelyek összesen több mint 30 000 példányban keltek el. Legutolsó albumuk a Compromise 2009- ben jelent meg, 13 tracket tartalmaz angol nyelven. Boys, boys, boys c. feldolgozás több mint 20 országban jelent meg. Az album elkészítésén közreműködött több ismert szerző mint pl. Bryan Todd, Jimmy Douglass, Evan Bogart.
    Az ikrek felválta élnek Pozsonyban és Los Angeles-ben, ahol legújabb albumukat készítik olyan híres producerekkel mint Andreas Carlsson, Claude Kelly és Rodney Jerkins.
    Már 2008-ban részt vettek az ESC-n mint vokalisták a cseh énekesnő Tereza Kerndlová mellet.
    A lányokat Európában a TATA music képviseli, Jaro Slávik vezetésével aki már több olyan előadót segített akik eredményesen szerepeltek a dalversenyen (Ruslana- 1. hely, Arash- 3. hely).

    A dal: I´ m still alive: a dal szezői: Braňo Jančich, Bryan Todd a Sandra Nordstrom. A keverés és az utómunkák hamarosan elkészülnek Los Angeles egyik legrangosabb stúdiójában.

    A szerzőkről:

    Braňo Jančich- zenei producer, menedzser, aki több közimert szlovákiai előadó mögött áll pl. Kristina, aki 2010-ben képviselte Szlovákiát az ESC versenyen. Többek között koncertszervezéssel is foglalkozik Szlovákiában (Scorpions, Kim Wilde, PET SHOP BOYS) Los Angelesben saját stúdiót hozott létre.
    Bryan Todd: amerikai producer és zeneszerző, több platinalemezzel rendelkezik. Los Angelesben él. Dalokat írt Miley Cyrus, Jordin Sparks, Pussycat Dolls, Ashley Tisdale előadóknak.
    Sandra Nordstrom: svéd származású énekesnő, vokalista, zeneszerző, szövegíró egy személyben. 15 év alatt több világhíres producerrel dolgozott együtt, (Max Martin, RedONe) mint DEMO énekesnő. Az ő általa felénekelt DEMO-k alapján tanult Céline Dion, Britney Spears.

    Forrás: http://www.stv.sk/eurosong2010/96695/za-slovensko-idu-twiins-