Dino Merlin fogja képviselni Bosznia-Hercegovinát Düsseldorfban

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DO1cfoVXr3c[/youtube]Tudósító: Németh Bálint
Forrás: esctoday.com
Videón: ESC Bosznia-Hercegovina 1999

Dino Merlin 1999 után 2011-ben újra szerencsét próbál az Eurovíziós Dalversenyen. A dalát február 20-án mutatják be. A zenét és a szöveget saját maga fogja írni, amely a 2011-ben megjelenő új albumának egyik darabja lehet. Az énekes a BHRT eurovíziós terveit bemutató műsorában elárulta, hogy ez a tökéletes időzítés a részvételéhez, mivel most készíti az új lemezét.

A bosnyák delegációvezető, Dejan Kukric meghagyta egy esetleges közönségszavazás lehetőségét arra az esetre, ha az énekes nem tudna dalt választani:
Ha a jelöltünk nem tudna választani több lehetséges szerzemény közül, akkor televotingot alkalmazunk és hagyjuk, hogy Bosznia-Hercegovina népe válasszon.
Dino Merlin Béatrice Poulot-val közösen képviselte Bosznia-Hercegovinát 1999-ben. A „Putnici” című dalt adták elő, amellyel a 7. helyen végeztek Jeruzsálemben. Dino Merlin szerezte Bosznia-Hercegovina első eurovíziós dalát is 1993-ban, a „Sva bol svijeta”-t.

Comments

2 hozzászólás a(z) “Dino Merlin fogja képviselni Bosznia-Hercegovinát Düsseldorfban” bejegyzéshez

 1. Sanyi avatar
  Sanyi

  Ez gyors választás volt.Mondjuk nekem nem tetszik az énekes hangja,de majd meglátjuk mit remekel jövőre.

 2. Zolecs avatar
  Zolecs

  Nem fűzök nagy reményeket most se boszniához,ugyanis egyszer sem tetszettek annyira hogy top10-esek legyenek,nálam legalábbis.Biztos valami siratóéneket fognak küldeni (gondolom) szóval…
  ja.