Vége a NOX-nak! Péter Szabó Szilvia Ausztráliából üzent

Tudósító: Klész Imre
Forrás: hirado.hu/Blikk

A NOX énekesnője úgy döntött, folytatja a tanulást, ezért beadta a vízumhosszabbítási kérelmét. Ez pedig azt jelenti: a közel 10 éve fennálló, sikert sikerre halmozó, külföldön is népszerű zenekar, a NOX lehúzza a redőnyt – vége a NOX-féle életérzésnek.

Igaz, a hivatalos sajtóközlemény arról szólt, hogy a NOX ideiglenesen szünetelteti a munkát, ám a Blikk több biztos forrásból is úgy értesült: a zenekar végleg feloszlott. Ezt támasztja alá az is, hogy a másik alapító tag, Nagy Tamás már hónapokkal ezelőtt kilépett a bandából. Ráadásul a formáció komoly anyagi gondokkal küzd, így nem is lenne meg a megfelelő összeg arra, hogy egy hatalmas, több millió forintos előadást létrehozzanak.

Péter Szabó Szilvi azonban boldog, és egyelőre esze ágában sincs visszatérni hazánkba. – Jó itt nekem, szeretek itt lenni. Kialakult a napi rutin, egyenesben van az életem, már barátokat is szereztem, és persze tanulok – árulta el Szilvi, akit Ausztráliában értünk utol.

– A Global Village nevű iskolába járok, egyre jobban megy a nyelv, már álmodtam is angolul! Ez egy teljesen más mentalitású ország, és nagyon élvezem az ittlétet. Persze rettenetesen hiányzik az éneklés, a színpad, de most úgy érzem, hagynom kell történni a dolgokat, és nyitott szemmel kell néznem a jövőbe – vallotta be az énekesnő őszintén. Szilvi a lelkét rendbe tenni utazott a világ másik végére, ugyanis több év után szakított a Nox producerével.

– Nem vagyok még túl a nehezén, és egyelőre szóba sem jöhet egy új kapcsolat. Persze a szívem szabad… – nevetett Szilvi, aki most minden energiáját abba fekteti, hogy az angolnyelv-tudását tökéletesítse.

Comments

10 hozzászólás a(z) “Vége a NOX-nak! Péter Szabó Szilvia Ausztráliából üzent” bejegyzéshez

 1. István avatar

  Ezt már azóta lehetett tudni, mióta Nagy Tamás kilépett a Noxból.. azóta utálom azt az embert..

 2. Zolitt avatar
  Zolitt

  Nagyon nagyon sajnálom, hogy elvesztettük Magyarország egyik (s talán, ha nem a) legjobb zenekarát! Nagyon bízom azért benne, hogy pár év múlva Szilvi hazajön, és akkor ha egyedül akkor egyedül, de még hallunk róla!

  és egy dal tőlük pont ideillik:
  http://www.youtube.com/watch?v=3QNFY4MKTy4

 3. tilla77 avatar
  tilla77

  Nagy Tamás a Megasztár koreográfusa, ha jól tudom a vezető koreográfus. Szörnyű. A Nox-ban amit csináltak jó volt, de ott tehetségtelen. Az a tingli-tangli ami ott megy, élvezhetetlen.

 4. Máté avatar

  OFF1:

  Valaki meg tudja mondani, hogy erre: http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2011 mi a forrás? Vagyis, hogy Macedóniát Elena Risteska képviseli jövőre?

  OFF2:

  Ti hol fogjátok nézni a JESC-et? UPC-n van olyan csatorna amin lehet fogni? köszi

 5. Zolecs avatar
  Zolecs

  Máté!Amit a wiki-n olvasok legyen az külföldi vagy magyar
  egyáltalán nem szoktam foglalkozni,ugyanis azt az szerkeszti aki akarja.Múltkor pl „Litvánia részt vesz a 11-es dalversenyen” most meg azt lehet olvasni h lehetséges visszalépő.Egyébként már le is szedték ezt a hüleséget.
  Az oikotimest szoktam nézegetni,az sokkal biztosabb forrás,mint a wiki.

  Jesc-et meg biztos nem nézek szóval azt nem tudom,de remélem lett vagy svéd győzelem lesz.

 6. Máté avatar

  Nekem is ez a 2 a kedvencem, bár még nem tudom, hogy hol fogom nézni.. :/

 7. Máté avatar

  Am már el is tüntették Elenát; bár gondoltam, hogy hoxa, mivel nem volt rá forrás. Am nektek ki a kedvencetek a román NF-ről? Nekem Bogdan Dima dala a Bang Bang és a Hotel FM Change c. száma a kedvencem 😀

 8. V avatar
  V

  Istenem!Mért nem tudják őket békén hagyni!A NOX-nak NINCS vége!Szilvi (több véleményből tudom) szerintünk 2011-ben hazajön!

 9. v avatar
  v

  Hagyják már békén szegényeket! Szilvit is és Tomit is és a NOX-ot is!!!
  Egyáltalán NINCS vége a NOX-nak! Szilvi ígért valamit(ezt többször is tanusította) és ő SOHA nem hazudik!
  Szilvi egyáltalán, egy szóval se mondott ilyet! Ha ő nem hazudik egyeseknek mért kell?!?
  Szegény…