Junior 2011: Stockholm, Tbiliszi vagy újra Minszk

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Az oikotimes.com eurovíziós szaklap információi szerint hárman pályáznak a jövő évi junior verseny megrendezésére. Annak ellenére, hogy Örményország nyerte az idei eseményt, nem jelentkeznek a házigazdaság feladatára. Másik érdekesség, hogy a fehérorosz főváros épphogy túl van az idei versenyen, máris rákapott az Eurovízió ízére: Minszk ismét versenyben száll a junior fesztivál megrendezési jogáért. A grúz főváros, Tbiliszi és a svéd főváros Stockholm is szeretné vendégül látni a 10 és 15 év közötti énekeseket. A döntést 2011 elején fogja meghozni az EBU kormányzócsoportja.

Comments

4 hozzászólás a(z) “Junior 2011: Stockholm, Tbiliszi vagy újra Minszk” bejegyzéshez

 1. Zolecs avatar
  Zolecs

  Sokkal érdekesebb lenne ha itt is mindig a győztes rendezné a következőt.Végülis mindegy,de megint Minszk már unalmas lenne.

 2. Erzsi avatar
  Erzsi

  Tudatos döntés, hogy a junior versenyben nem a győztes rendezi a következő versenyt. Nem akarnak a gyerekekre ilyen „lelki terhet” rakni. Szerintem ez méltányolható. De valóban érdekesebb, ha minden évben máshol rendezik.

 3. ubulthebest avatar
  ubulthebest

  Remélem, hogy a svédek nyernek. 🙂 Jó lenne már egy kis „nyugati” eurovízió, kiváncsi vagyok mit hioznának ki belőle. 🙂 Rég volt arra ilyesmi… 😀

 4. Atysh avatar
  Atysh

  Ezen magyar még nem indult?