Naptár

2010. június
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Lys Assia újra indulna az Eurovízión

Tudósító: Szalma Róbert
Forrás: index.hr

Lys Assia, aki 1956-ban képviselte Svájcot és meg is nyerte a dalversenyt, az idei megmérettetés után rendezett oslói after party-n nyilatkozta, hogy szeretné újra képviselni hazáját Európa előtt. Az énekesnő úgy érzi, hogy még mindig meg van benne az a valami, ami szükséges ahoz, hogy a közönség szívéhez közel kerüljön.

„Az utóbbi néhány évben az Eurovízió sokkal nagyobb lett. Ebben az évben több szólt a dalokról mint a showról, sokkal több jó énekessel találkozhattunk. Senki sem gondolta volna, hogy 55 év után ez a csodálatos rendezvény még mindig létezni fog. Ez a legjobb show a világon. Én magam is érdekelt vagyok abban, hogy Svájcot képviseljem, kell nekem egy jó dal, jó színpadkép és jó megvilágítás, mert erre én még mindig alkalmas vagyok. Van tapasztalatom, karizmám és tudom, hogy mit szeretnek az emberek. Úgy gondolom, hogy Svájcot be tudnám juttatni a döntőbe egy jól megkomponált balladával” – nyilatkozta Assia.

18 hozzászólás Lys Assia újra indulna az Eurovízión

  • Patrik

    hát… hajrá… 🙂

  • Hát ez Niamh Kavanagh lenne újratöltve, egy kicsit idősebb bőrben. Ha jó lenne a balladája akkor hajrá 🙂

  • Serinon

    Nem késett egy kicsit el ezzel? 😀

  • Fairygirl

    Én megnézném. Szerintem tök cuki a néni! 😀

  • Zsolti

    Ha egy extra produkcióként lépne fel az eredményhirdetés előtt, azt mondanám, hogy oké. Az első nyertes újra mikrofont ragad, biztos nagy pillanat lenne. De hogy a versenyzők közt… hát ő tudja.

  • Geri

    Senior Eurovision?

  • silvamarius

    Ha nem jutna döntőbe, akkor az blama lenne. Én nem próbálnám meg a helyében. Így mindenkiben az marad meg, hogy ő volt az 1956-os győztes.

  • Zolecs

    neee!
    semmi bajom a nénikével,de még véletlenül se.
    így szép ez ahogy van,egyetértek az előző hozzászólóval,ő az 56-os, első győztes,nem kell ezt a képet róla elrontani.

  • Dombimedve

    én biztos szavaznék rá 🙂 de télleg ha indul nálam szavazatot kap 😀

  • Dorka

    Az aranyos, hogy ennyire érdekli a dolog… és lelke rajta… ha nem fél egy esetleges buktától… :)…
    Sztem attól, hogy idős, attól még semmi sincs veszve. Ha jó dallal indul, akkor én várom :).

  • Kirtap92

    Ugyan már, ki ne szavazna egy aranyos idős nénikére? Sztem inkább az lenne a baj hogy a már nem a legjobb hangjával és simán top 5-ben lenne a sok szimpátia-szavazat miatt…

  • BoBo

    Részemről oké, de abba már vki. belegondolt, hogy milyen számmal jönne vissza??? sztem. kb. olyannal, mint az It’s for you és a „Ik ben verliefd sha-la-lie” c. számok összekeverve… De én mindenesetre Dana International-t vagy Bayer Friderikát szeretném újra a színpadon látni :D.

  • Háát , őszintén szólva én Dana Internationalt nem szívesen látnám még egyszer az Eurovízión … sry . Bayer Friderikát annál inkább , viszont az is benne van a pakliban , hogy rossz helyen végzünk vele … Én még sok előadót pártolnék , ezek közül :

    -Crystal
    -egy Noémi Virágon is el lehetne gondolkozni
    -Balkán Fanatikot abszolút támogatnám 😀
    -Magna Cum Laude sem annyira rossz , kár , hogy 2009ben nem ők mentek a Pálinka dallal , de már mind1 🙁
    -Király Linda és Király Viktor páros is elgondolkodtató
    -Tabáni István
    -Szekeres Adrienn
    -Keresztes Ildikó
    -3+2 (A magyar együttesre gondolok)
    És még sok-sok ilyen előadó van . Azt várom már , hogy jön a hír , hogy Magyarország visszatér 😀

  • Vili

    nem értem miért mondják többségben Tabáni Istvánt.. fújj de nem szeretem..ha ő megy én esküszöm nem nézem az Eurovíziót.

  • István

    Vili,nem leszel egyedül 😀
    Szerintem,ezeket a jött-ment új kis előadókat ne küldjük még ki Eurovízióra,ráér még később is,meg még újak,nemrég kerültek be ebbe a szakmába,ezért elég az most nekik,hogy „megváltozott az életük”->Ezt most nem tudtam másképp mondani.
    Amúgy meg én általában mindig a régiek mellett kampányolok,és az abszolút kedvenceim/kedvelteim küldenék ki,mert azok jók is legalább.Pl. régebbiek: Groovehouse(vagy akár Judy is),pl Unique,Bon-Bon.Na jó,egy kivétel van az újak közül is,a Holdviola-> látom benne a fantáziát,hogy megnyerhetné velük Magyarország,vagy akár top10-et érne el,garantáltan.
    Ha az én kezemben lenne,hogy milyen módon,és kit küldenék ki a nagy versenyre,akkor így döntenék.:
    – Ha jó sok dal érkezne,akkor pontosan 4 elődöntőt,és 1 nagy döntőt szerveznék.Egyikben a régi nagy együttesek(Edda,Bikini,stb)
    Másikban régi nagy szólóénekesek(Zoltán Erika((Akár Koncz Zsuzsa/Kovács Kati is mehetne olyan alapon,hogy Lys Assia is újraindulna)).
    Harmadikban újabb együttesek(Unique,Desperado,Crystal…)
    Negyedikben újabb énekesek(Tóth Gabi/Vera…)
    Mind 4 ből az első 3 helyezett menne tovább a döntőbe,és innen 50% zsűri,50 % televoting,és én is úgy csinálnék,ahogyan a románok idén,hogy regionális zsűriket helyezett ki.
    Mondjuk,személy szerint Szandit rakétával lőném ki a versenyre,mert nagyon jó,erős hangja van,már csak egy nagyon jó dal kéne neki,(ami nem a mulatós kategóriába tartozik).
    Szerintem így megfelelő lenne a dalkiválasztás.Hogyha nem érkezne elegendő,mondjuk úgy 30,akkor 1 kisebb döntőt szerveznék,ha meg dal se lenne nagyon,meg pénz se,akkor abból a pár dalból választatnék ki egyet(zsűri által,pl.:Presser,vagy vmilyen zenei egyetem professzorát,vagy bárkit,akinek a zenéhez köthető foglalkozása van.és értene is hozzá.)

    Ez kicsit hosszúra sikeredett,de mégegyszer leírom,hogy szerintem így lenne a legmegfelelőbb a dalkiválasztás.

  • Serinon

    Én is a szimpátiaszavazatoktól tartanék az ő esetében. Nem volt elég ideje erre????

  • Dorka

    Nekem meg édes mindegy, hogy kit küldünk ki, ha igényes a cucc… mármint felőlem lehet vadonatúj előadó… az a lényeg, hogy legyen jó a dal, az előadónak legyen jó hangja, és élőben is meg tudja közelíteni a CD-minőséget. Én egyébként pártolom Tabánit :).