Eurovízió 2010: Jimmy Jump beugrási bírságát egy rajongója fizette ki

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PK-_uBJ3M6k[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovisionary.com

A katalán Jaume Marquet Cot, akit Jimmy Jump-ként ismert meg a világ számtalan sportesemény megzavarásával, 15000 norvég korona büntetést kapott azért, amiért megzavarta az idei Eurovíziós Dalfesztivált Oslóban.

Egy kis zavar kerekedett abból, amikor valaki a közönség soraiból felment a színpadra az idei Eurovízió döntőjében, amikor épp a spanyol produkció szerepelt. A biztonsági emberek kissé lassan reagáltak, mert először azt hitték, hogy ez is a show része. Miután eltávolították a színpadról, Jimmy-t a legközelebbi rendőrőrsre vitték.

Számtalanszor zavart már meg különböző eseményeket, így sok rajongóra is szert tett időközben. Idén májusig az Eurovíziót egyetlen alkalommal sem zavarta meg. Egyik nagy rajongója, Morgen Klein norvég üzletember és profi pókeres nagyon el volt ragadtatva attól, hogy a spanyol produkcióban viszontláthatta kedvencét, így felajánlotta, hogy kifizeti helyette a 15000 NOK összeget. „Jimmy megjelenése jó volt. Vicces volt látni, és ezt szeretném valahogy honorálni. Amit csinál, az alapjában véve nagyon ártatlan dolog. Nem látok ebben semmi ártó szándékot.” Hozzátette, hogy évek óta rajong Jimmy-ért, és szeretné segíteni őt. Habár nem tudott arról, hogy mire készül kedvence, a „művész” már hónapokkal ezelőtt elkezdte a készülődést az eurovíziós megjelenésre.

Amint ki lett fizetve a bírság, utána újra előállították, a vétke az volt, hogy csak 5 méterre volt  Harald norvég királytól. És mivel attól tartottak, hogy más attrakciókon is töri a fejét, kiutasították Norvégiából egy időre, így vissza küldték Spanyolországba, ahol ismét rendőri felügyelet alá került.

Comments

9 hozzászólás a(z) “Eurovízió 2010: Jimmy Jump beugrási bírságát egy rajongója fizette ki” bejegyzéshez

 1. Zolecs avatar
  Zolecs

  nem semmi ez az ürge az egyszer biztos…

 2. seva9 avatar
  seva9

  Volt már foci VB-n EB-n és most ESC-n is:D

 3. Matheus avatar
  Matheus

  Látszik hogy az ESC is színvonalas:D:D:D
  de kifejezetten beleillik a produkcióba 🙂

 4. Zoey avatar
  Zoey

  Arra leszek kíváncsi, hogy az aktuális foci vb-n nem alkot-e valamit pl. egy spanyol meccs alatt… Hjajjaaajjj… Előre félek 🙂

 5. BoBo avatar
  BoBo

  Jimmy Jump és az a norvég hapsi sem normális, most nem azért, de ez mindig meg fog maradni (videó), és ez a hülye meg csomó helyen fogja csinálni a f.szs.gait… elrontja a nézők szórakozását..
  Viszont itt van egy érdekesség nem is tudtam, hogy Dana volt már Mo.-n 2X is. 😀 http://www.youtube.com/watch?v=mzUoHawdIBI&feature=related

 6. Serinon avatar
  Serinon

  Egyszer a Forma 1-en is keresztülrohant a pályán 😀

 7. BeN avatar
  BeN

  Szerintem se normális, mindenestre egyszer képviselhetné valami jó számmal Spanyolországot.

 8. seva9 avatar
  seva9

  Nem mertem odaírni a Forma-1-t , mert nem voltam benne biztos, de így már beugrik.

 9. Tushan avatar
  Tushan

  Szerintem meg egyenesen felháborító. Így mások munkáját teheti tönkre, mikor ő meg egy nagy nulla.