Napi Eurovízió: Nagy-Britannia 2010

Tudósító: Szücs Zoltán
Forrás: eurovision.tv

Tavaly a britek mutatták meg, hogy egy jó dal és egy jó hang képes a négy nagy ország átkát megtörni, és akár a TOP5-be is bejuthatnak. Idén egy teljesen más stílusú számmal és előadóval képviseltetik magukat: a 19 éves, essexi Josh Dubovie fog Oslóban versenyezni, Pete Waterman, Mike Stock és Steve Crosby szerzeményével, melynek címe: That sounds good to me.

Az éneklést nagyon fiatalon kezdte: kilenc évesen iratkozott be egy drámaiskolába, ahol ugyan a színészi képességek elsajátítására fókuszáltak, ám az olyan előadott musicalekhez, mint a My Fair Lady, elengedhetetlen volt a jó hang. Később a Les Miserables-ben és tavaly a West Side Storyban is játszott. Erre a karrierre egyébként
énektanára biztatta.

A tehetséges fiatal úgy hiszi, hangját édesanyjától, magabiztosságát pedig édesapjától örökölte. Hála remek adottságainak, megszámlálhatatlan sikerfellépés kötődik nevéhez, sporteseményeken, fesztiválokon.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b8363R9XbGY[/youtube]Miről szól a dal?
Úgy tűnik, Josh rátalált valakire, akiről bár még nem tud sokat, de hiszi, hogy vele valóra válhatnak álmai. Már nem kell azon tűnődnie, hogy megértő szavakért, vagy akár csak egy mosolyért kifelé fordulhat: már van, aki mellette van, és napsütést hoz életébe, aki ehhez szép időket ad, és pluszba egy kis nevetést is kér, hogy
mindhalálig boldogak lehessenek.

Comments

8 hozzászólás a(z) “Napi Eurovízió: Nagy-Britannia 2010” bejegyzéshez

 1. Zolcsi avatar
  Zolcsi

  levesbevaló 39/29

 2. Máté94 avatar
  Máté94

  szar. 39/34

 3. tanonc avatar
  tanonc

  Azért, valahol sajnálom őket. Látom az erőfeszítésüket, de valahogy nem akar nekik összejönni. Idén is nagyot buknak.

 4. Gábor avatar
  Gábor

  Semmi erőfeszítés. 39/39. Ha esetleg máshol nem, de Nagy-Britanniában tudnának találni fantasztikus dalszerzőket, producereket, énekeseket, együtteseket! Az EU slágerlistái televannak britségekkel, és ilyen baromságot találnak, mint az idei dal! Jó hülyék!

 5. Zsolti avatar
  Zsolti

  Igaza van Gábornak, érthetetlen, hogy a popzene fellegvárából hogy küldhetnek ilyen dalt… Hol vannak ilyenkor a modern, formabontó számok? Lehet, hogy náluk csak az idősebb korosztály nézi a nemzeti döntőt, és nagymamák szavaznak?

 6. MrSilesian (Madura Máté) avatar

  39/25, de csak a BIG4 miatt, am 39/39… no comment ehhez a dalhoz …

 7. z75 avatar
  z75

  Ez elég gyenge, kár hogy tuti döntős. 39/28

 8. Bálint005 avatar
  Bálint005

  Nálam 39/15 annyira nem rossz és jó színpadkép is a próba alapján 🙂