Szlovákia 2010: szombaton osztanak repülőjegyet Oslóba

Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
Frissítve: élőben közvetíti a szlovák nemzeti döntőt az Eurovision TV

A szlovák jégkorongválogatott jó olimpiai szereplése miatt egy nappal korábbra, vagyis szombat estére módosították a nemzeti döntő időpontját. Ne feledje senki, február 27-én szombaton 20:15-től kezdődik a nagy döntő.

A versenyt egyébként nem lehetett eddig élőben látni, csak mindig másnap. Holnap este az eurovision.tv élőben fogja közvetíteni az eseményeket 20:15-től!

Comments

14 hozzászólás a(z) “Szlovákia 2010: szombaton osztanak repülőjegyet Oslóba” bejegyzéshez

 1. MrSilesian avatar

  Yeah! HAJRÁ KRISTÍNA!!! Nézni fogjuk… ezeaz. HAJRÁ:)

 2. Sanyi avatar
  Sanyi

  Igen hajrá KRISTÍNA!!!Remélem tudom nézni 🙂 a döntőt.

 3. Nyee avatar
  Nyee

  Hajrá Kristina és Mista(sajna Hrdza kiesett:( )

 4. FDani avatar
  FDani

  A szlovák döntőt lehet majd nézni az ESCTV-n is. majd nézem is
  http://www.eurovision.tv/esctv?program=9563

  Közben itt a fehérorosz dal is
  3+2 – Far Away
  http://www.youtube.com/watch?v=LBanEyAQ9dM&feature=related

 5. namex avatar
  namex

  Hajrá Kristína 🙂

 6. MrSilesian avatar

  Ha nem Kristína megy, én nem tudom mit csinálok… Muszáj megnyernie 🙂 Ma is a FUNRADIO-ban (szlovák) Ő szólt. Olyan jó volt…

 7. ferrki avatar
  ferrki

  Kristína, vagy Free Voices- a többi szerintem esélytelen, főleg Mista- valami borzalom az a dal,
  sajnos megkezdődött a lejárató kampány Kristína ellen- plágiummal vádolják, és az előrehozott verseny se okoz neki sok jót.http://www.topky.sk/cl/15/680542/Dalsia-rana-pre-Kristinu-Nestastie-tesne-pred-finale-

 8. hbalazs94 avatar
  hbalazs94

  Hajrá Kritína!!! 😀 én az elejétől kezdve neki szurkolok :), remélem ő nyer, ha vki. más akkor elbúcsúzhat a szavazatomtól Szlovákia… egyébként tök jó a Belorusz szám 😀 nálam 8 pont. (Kristína meg 10 :D, de a győztes még mindíg Izland!!!)

 9. zaffarano avatar

  @ Ferrki_ Ennek az újságcikknek a fordítására azért kíváncsi lennék. Bár hamarosan elveszti aktualitását, de ha valaki lefordítja és esetleg kibővíti más cikkekből fellelhető dolgokkal, azt szívesen kitenném a többi cikk közé. Természetesen forrásmegjelöléssel és a fordító nevével. Hmm? Régi tervem, hogy a környező országok magyarlakta vidékeiről találjak valakit, aki a helyi hírekben talál valamit a nemzeti válogatókról olyan információt, ami a nagy nemzetközi honlapokon nem jelenik meg. Ha valakinek van egy kis szabadideje ilyen dolgokra vagy van kedve megosztani másokkal a máshol nem fellelhető híreket, az írjon egy emailt 😉

 10. ferrki avatar
  ferrki

  ok akkor nekiugrok

 11. ferrki avatar
  ferrki

  Fordítások:
  http://www.topky.sk/cl/15/679740/VIDEO-Kristina-upodozrievana-z-podvodu-Ukradla-hit-Horehronie-

  Kristína csalással gyanúsítva

  Kristína a legesélyesebb jelölt aki kijuthat Oslo- ba. Ez feltehetőleg nagy akadály ellenfelei számára. Néhány nappal a szlovák finálé előtt ellenzői lejárató kampányt indítottak ellene, melyben plágiummal vádolták. A dal ötlete állítólag a macedón Tose & Synthesis alkotásra hasonlít melynek címe Oj Devojče.

  A kialakult helyzet miatt megszólították Kristína menedzserét Braňo Jančich- ot
  – Minden ilyen jellemű állítást elutasítunk. Megállapítottuk, hogy az Oj Devojče népi eredetű. Ott ahol nincs vádló, ott nem lehet vádlott. A két dal zenei analizációja után lehetetlen azt állítani, hogy plágiumról van szó. E két dalban maximálisan egy ritmus hasonló, melynek hangneme enyhe módon egyezik. Az ilyen esetekből a mai pop zenében több ezer van.
  A menedzser elutasít mindennemű lopással valló gyanúsítgatást, és megemlítette, hogy a macedón dal létezéséről csak a lejárató kampány után értesült.

  A macedón dal: http://www.youtube.com/watch?v=W8Ln5Z6Ecu0&feature=player_embedded

  http://www.topky.sk/cl/15/680542/Dalsia-rana-pre-Kristinu-Nestastie-tesne-pred-finale-

  Még egy csapás Kristínára: Szerencsétlenség a finálé előtt

  Az énekesnő plágiummal való vádolása után, újabb kellemetlenségek adódtak. Kristína a finálé kapui előtt kilátástalan helyzetbe került.
  A szlovák finálé kicsúcsosodása előtt a rosszakarók szerették volna Kristínát diszkvalifikáltatni, de szerencsére a plágiumról szóló vádak alaptalannak tűntek.

  Ezek után Kristínának újabb problémával kell megbírkóznia, melynek oka a döntő napjának előrehozása vasárnapról szombatra.
  A hirtelen időelőrehozás miatt, fellépését nem tudják további érdekes táncjelenetekkel bővíteni.
  Ugyanis az énekesnő 4 tagú tánckara SĽUK- nem tudja vállalni a döntőn való fellépést, mivel a döntő időpontjában az ország másik felében előre betervezett előadásuk lesz.

  Az énekesnő menedzsere elárulta: más táncosokat toboroznak.
  – ha ez sikerül, a táncosoknak nem egész egy nap áll rendelkezésükre, hogy begyakorolják ezt az igényes koreográfiát. Feltehetőleg a fellépőruhákkal is probléma lehet. Bízik benne, hogy az új tánckarra is jók lesznek.

 12. zaffarano avatar

  Nagyon köszi a munkát! A cikkhez nem tudtam kiírni a valódi neved, de még lehet változtatni rajta. De ha a jelenlegi formában is jó, akkor maradhat. Az internetes linkek miatt először a spamgyűjtőbe került a hozzászólásod, azért nem jelent meg egyből ezen az oldalon. Mégegyszer köszi!!

 13. ferrki avatar
  ferrki

  Nagyon szívesen, nekem így is megfelel, ha tudok még akkor legközelebb is segítek!

 14. zolitt avatar
  zolitt

  amúgy ma még másik két döntő is lesz!!! Azokról semmi nincsen még???