Naptár

2010. február
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2010: 20 perc alatt elfogytak a jegyek a döntőre

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap reggel 9 órától 9:20-ig tudta árulni a Billentservice jegyiroda a belépőket a 2010-es Eurovízió döntőjére, mert ennyi idő alatt már el is fogyott minden hely. Rajongók tömegei rohamozták meg a cég call centerét és online értékesítési felületét. Az elődöntőkre és a döntők teljes menetfelszereléses próbáira egyaránt 300-600 NOK összegért még be lehet jutni, ezen felül 25-45 NOK foglalási díjat is kell fizetni. A versenyre – beleszámítva a nyilvános próbákat is – összesen 90000 jegyet értékesít az egyetlen jogosult jegyértékesítő iroda, a Billettservice.

16 hozzászólás Eurovízió 2010: 20 perc alatt elfogytak a jegyek a döntőre

  • tanonc

    Ezek szerint esélyem se lesz a megtekintésére. A jegyűzérektől nem veszek belépőt, és ugyebár az MTV nem fogja közvetíteni.
    Sajnálom 🙁

  • Amióta van internet, azóta mindenkinek megvan az esélye megnézni a versenyt. Nekem a 2003-as volt az első internetes versenyem 🙂

  • Sanyi

    Reméljük interneten tudjuk majd nézni a versenyt 🙂

  • Erzsi

    Én a tavalyi junior versenyt és az idei albán nemzeti döntőt néztem interneten. Öreg vagyok én már ehhez. Minden reményem az oroszokban van.

  • Zsolesz

    Erzsi, ha leruccansz Szegedre, vagy átutazol szentendrére, ott a szerb televiziót is be tudod fogni!!! Szegeden antennával, Szentendrén, pedig ha jóltudom a jelentős szerb kissebbség miatt, szerepel a kábeltv kinálatban! 🙂

  • Igen, és a szlovák határ mentén, teljesen Nyíregyháza környékéig (vonaláig) tisztán lehet fogni az STV1-et. Én csak azon tudom nézni. De ez jó, mert látom a döntőt:D

  • Patrick S

    nekem a legjobb 😀
    szlovákiai vagyok (Dunaszerdahely),és itt van
    Magyar TV 1,2
    Szlovák TV 1,2,3
    Cseh TV 1,2
    Osztrák TV 1,2
    😀

  • Jah, cs úgy tom, h ezek közül csak az oszrák meg a szlovák közvetíti…

  • hbalazs94

    Bocsi, ha Budapest környékén lakom és Digi TV van akkor melyik csatornákat lehet vele befogni, amelyik közvetíti az ESC-et? 😀 mert néztem a Digi TV kínálatát és alig-alig van benne külföldi pl: RTR Planeta amit befog…
    Én mondjuk nem szeretem neten megnézni, de nincs bajom vele csak jobban szeretem TV-ben nézni :).

  • tanonc

    Én próbáltam tavaly neten nézni, de semmi nem jött be. Csak másnap, vagy harmadnap tudtam megnézni.

  • Optimista

    Egy kis nem ide tartozó:

    Ha a Rúzsa Magdi féle kiválasztás módszerint lenne kiválsztva az idei magyar, aki nincs, akkor SP képviselné hazánkat. Ami nem lenne rossz, sőt, olyan mai, modern a zenéje, hogy az ország legjobb eredményét érhetné el, főleg állandó táncosaival a Bad Boyzzal.

    De maga a Fonogram díjátadó műsor SZÖRNYŰ és BORZASZTÓ! Olyan amatőr show, hogy az leírni nem lehet. Szóljon már valaki Várkonyi Attilának, hogy pont a legrosszabb előadás után szólalt meg, hogy tegyen valamit! Nem a Holdviolával és a Bánat utcával volt gond, mert az fantasztikus dal, hanem a hangosítás, színpadkép, minden többi. Olyan mintha, csak dobra énekelt volna, és iszonyat volt. Nem vagyok a panaszkodós, interneten jól megmondos típus, de ez már tarthatatlan. Ilyen szar legyen az MTV, elviselhetetlen.

    Miért nem lejhet megrendezni mondjuk a MÜPÁban? vagy a szép új székházukban? Az amerikai megfelelővel, a Grammy-vel nem lehet összehasonlítani, mert akkor profi só kéne, és pl a Papp Lászlóba.

    A zenei felhozatal se olyan, mint a magyar zene. Mert a magyar zene egyre jobb, sőt, nagyon fejlődik és rengeteg új jó dal van, de amit itt értékelnek, az silány.

    A jelmondat:

    SAVE MTV! S.O.S HELP HUNGARY!

  • Optimista

    Orbán cáfolt terve nem lenne rossz, összevonhatnák az MTVt az MRt és a DUNÁt. A Rádió az kitűnően fejlődik amúgy.

  • Erzsi

    Zsolesz, kösz az ötleteket, megfontolom. Azért olyan nagyon nem esek kétségbe: 1998 és 2005 között is minden évben megnéztem a műsort, pedig akkor még nem voltunk ilyen jól ellátva tévével és internettel. Nagy túlélő vagyok!

  • tanonc

    Nohiszen! SP! Se hangja, se tehetsége. Hol lenne ő egy szinten a norvég versenyzővel? Nagy leégés lenne.

  • Dorka

    Ha már itt offolunk :). Én sem szeretném, ha SP menne. Nem azért, a dalai úgy-ahogy jók (nem az én stílusom egyébként)… de a hangja… pffffff. (nem tudom, ki látta a Csillag Születikben a We are the worldöt magyar énekesek előadásában… ott olyan erőtlen volt a hangja, hogy inkább hasonlított a suttogás és a krákogás keverékéhez, mint énekhez… nem tudom, hogy tényleg élőben énekeltek-e, de ha élő, ha nem, akkor is botrányos volt).

  • patiati95

    Hellosztok! Bocsi a késésért de a Duna TV közvetíti az ESC-et! Amúgy SP semmiképpen ne menjen… Helyette mehetnének pl ha más nem az operett énekesek, mert azoknak van hangjuk és tehetségük is. Mehetne Szinetár Dóra Bereczki Zoltán páros olyan bombajó számaik vannak…