Eurovízió 2010: Ausztria talán ismét a mezőnyben

austriaTudósító: Klész Imre
Forrás: esckaz.com
Eredeti kiadás: 2009.09.18. 22:46
Frissítve: az eurovision-austria.com értesülésével

Az Eurovision TV igazgatója, Bjorn Erichsen minszki látogatása során bejelentette, hogy Ausztria résztvevője lesz a 2010-es Eurovíziós Dalfesztiválnak. Ezen felül nagyon reménykedik abban, hogy Luxemburg és Lichtenstein szintén át tudja verekedni magát a formalitásokon, és képes lesz jelentkezni a versenyre. „Mi egyedül Olaszország csatlakozását hiányoljuk 2010-re, de reméljük, jövőre már ők is indítani fognak versenyzőt.”

FRISS:

Az esckaz.com tudósítása szerint ezeket a szavakat használta az igazgató, illetve a fehérorosz állami hírügynökség is erről tudósított. A bejelentés után az eurovision-austria.com is megkereste Bjorn Erichsent, aki elmondta, hogy ő csak reményét fejezte ki az említett országok részvételével kapcsolatban, nem állította tényszerűen, hogy bármelyik ország részt vesz-e a 2010-es versenyen.

Comments

8 hozzászólás a(z) “Eurovízió 2010: Ausztria talán ismét a mezőnyben” bejegyzéshez

 1. Máté94 avatar
  Máté94

  Ez aaaaaaaaaaaaaaaaazz :’D Váá deeee jó 😀 Má csak Magyarország jelentsbe be hogy indulunk jövőre is *.* 😀

 2. BeN avatar
  BeN

  Áá de jó! Remélem a döntőbe jutnak majd! Az biztos, ha velünk lesznek egy elődöntőbe, én küldök rájuk 1 SMS-t. Hajrá Ausztria! Szerintem, nem fogunk visszalépni.

 3. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Nem tom de a cikkből az derül ki, hogy az EBU-t nem érdekli az hogy Csehország visszalép, és hogy Monaco nem indul! Ugy fogalmaz a cikk, hogy jelenleg csak azt sajnálják hogy Olaszország nem küld versenyzőt! Reméljük ha a Magyar indulás kétségessé válik, nem lesznek érdektelenek és bevetnek mindent!!! De persze az MTV indulni fog!! Gundi meg Novodomszky Évi biztos mindent megtesz ezért, és persze Gina is! 🙂

 4. Patrik avatar
  Patrik

  Milyen Gináról beszéltek ti??? Én úgy emlékszek rá, hogy mikor kiderült hogy nem került be a döntőbe Magyarország tavaly, akkor azt mondta Gundi, hogy nem baj, nincs mit szégyellnünk majd jövőre sikerül. Vagy valami hasonlót mondott. Szerintem se lépünk vissza. 🙂

 5. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Gina, az vagy a magyar delegációvezető, vagy a sajtós, de mindenképpen főmufti, ha magyar eurovizióról van szó!!!

 6. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Szóval, az Esctoday kinyomozta, hogy ausztria még nem erősitette meg a részvételt, és szerintük az esckaz hazudik! Az esckazon viszont frissitették a hirt, miszerint a sajtótájékoztatón minden ugy hangzott el, ahogy ők leirták, szóval ez egy nagy rejtély!Ausztriával mindig gondok vannak!!! De szerintem visszafognak térni! Elsősorban ők inditották el a szavazási rendszer megváltoztatását, szóval szerintem mennek Oslóba!

 7. Asvi avatar
  Asvi

  Az igazság az, hogy Ausztria jovore se indul!!! Ez már hivatalos bejelentés.

 8. MrSilesian avatar

  Sajnos, de nem csak Ausztria, hanem Csehország sem, sőt már Magyarország sem:( Csak ezt nem tom, h miért enm jelenti be a tv?