Eurovision Forum Song Contest 2009: kezdődik a szavazási periódus

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xajddc_eurovision-forum-song-contest-2009_music?embed=1[/dailymotion]Tudósító: Klész Imre
Forrás: efsong.wordpress.com – old.eschungary.hu

Pár perccel ezelőtt kezdődött el a szavazási periódusa a 2009-es eurovíziós fórumok közötti dalversenynek (EFSC). Mielőtt bárki azon mérgelődne, hogy lemaradt, nem kell aggódni, egy szűk hónap áll rendelkezésre, hogy mindenki elküldje a listáját (2 hét mindenképpen elegendő lesz). Mint a legutóbbi alkalommal, idén is 7 dalt kell kiválasztani a listából, 1, 2, 4, 6, 8, 10 és 12 ponttal kell jutalmazni azokat. Az old.eschungary.hu fórumán az EFSC topikjában lehet kérdéseket feltenni, megtudni a szavazás email címét, és minden mást, ami fontos a versenyhez. Itt a rajtsorrend, és fent található egy összefoglaló videó a verseny résztvevőiről.

A tavalyi versenyhez képest változás az országok összetételében van. Andorra idén visszalépett a versenytől, viszont csatlakozott Horvátország, Görögország és Törökország. Így Magyarország, Franciaország, Spanyolország és Olaszország választottjaival együtt összesen 14 dalt hallhatunk, mivel ismét 2 dallal pályázhatott minden résztvevő. Fontos megemlíteni, hogy idén sem szavazhat senki sem a saját dalára. A győztes az erkölcsi elismerés mellett megnyeri a következő verseny rendezési jogát is. A verseny nem hivatalos, az előadókkal nincs kapcsolatban, pusztán az Eurovízió rajongóinak szórakozására jött létre. Jó szavazást mindenkinek!

Comments

12 hozzászólás a(z) “Eurovision Forum Song Contest 2009: kezdődik a szavazási periódus” bejegyzéshez

 1. Patrik avatar
  Patrik

  jujj de jó. nemsoká elküldöm a szavazataimat! 🙂 De egyvalamit nem értek. A külföldiek meg akár mi is hogy tudjuk meghallgatni a szám teljes verzióját?

 2. BeN avatar
  BeN

  én is fogok szavazni, de szerintem a legnagyobb esélyes Horvátország.

 3. Matheus avatar
  Matheus

  megtudja valaki mondani, hogy hol találom meg az email címet? vagy küldjétek el. Köszi előre is!

 4. Patrik avatar
  Patrik

  ugyanúgy serinonnak kell elküldeni a leadott voksainkat???

 5. Ádám avatar
  Ádám

  Segítsék hol lehet szavazni?
  Hol van ez az EFSC

 6. Máté94 avatar
  Máté94

  az első Spanyol szám nekem tetszik:)

 7. Praxwracrop avatar

  Drug Interaction With Lexapro Relafen
  http://www.ilowamegahunter.com/ – order klonopin online
  Klonopin is one of the most useful drugs for treating anxiety that has no known cause.
  http://www.ilowamegahunter.com/ – order clonazepam online

 8. Enubjence avatar

  Howard Stern Artie Drug Problem
  http://rugbylivetv.com/ – ativan online
  From many studies it has been proven to be effective in treating such issues, which is why so many people take it today.
  http://rugbylivetv.com/ – buy ativan lorazepam

 9. unsolfstons avatar

  Wild West Medicine
  buy generic acomplia
  With its main focus on appetite reduction the drug was in use until 2009 when the drug was officially withdrawn from the market.
  http://healthreviewnews.com/ – acomplia without prescription

 10. cheap ugg boots avatar

  fabric leather and metal for not only good looks but a long lifelouis vuitton handbagsWomen can find varied chic designs and attractive color of the handbags at economical

 11. hguhf avatar

  This could be one special of the most worthwhile websites We have ever arrive across on this topic. Seriously Wonderful. I am also a professional in this matter so I can grasp your troublesome job.

 12. Louis Vuitton Monogram Idylle Manon MM Brown M95619 avatar

  It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or suggestions. Perhaps you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!