Naptár

2009. augusztus
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Pletyka 2010: A Paola & Chiara duó lehetne San Marino képviselője

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mtcrfXE7rvc[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

A Milánóban született testvérpár, azaz Paola & Chiara képviselhetné San Marino-t a 2010-es Eurovízión. Legalábbis a helyi köztelevízióval való tárgyalásokról indultak el a pletykák, bár a csatorna nem erősítette meg hivatalosan még azt sem, hogy egyáltalán indulnak-e a 2010-es versenyen.

A hírt a duó lemezkiadója szivárogtatta ki, ami azt jelenti, hogy lehet némi fenntartásunk az információ hitelességével kapcsolatban.

A Paola & Chiara duó legnagyobb sikerét a 2000-ben kiadott Television című albumukkal érte el, azon belül a „Vamos a Bailar” nagy sikert ért el szerte a világon. Ezen kívül az 1997-es Sanremoi Dalfesztivál Új művész kategória győztesei is voltak az „Amici Come Prima” című dallal.

9 hozzászólás Pletyka 2010: A Paola & Chiara duó lehetne San Marino képviselője

  • Szerintem ez tök jó és tuti hogy döntősek lennének ha a Vamos a Bailar számhoz hasonlóval indulnának! Akkor még szerintem a top 10 is meglehetne nekik!

  • Zsolesz

    Szerintem is jó szám, de valahogy nem eurovizióra való! De szerintem ez csak egy nagyon nagy pletyka! San Marino ha visszatér, akkor azt az utolsó pillanatban dönti majd el mint Magyarország!

  • BeN

    Jó páros, és örülnék ha viszzatérne San Marino. De ennél jobb dal kell.

  • Matilda54

    Én már anak is örülnék, ha San Marino visszatérne! De ha ők lenének akkor valami Amici come prima féleségel kéne indulniuk!

  • Patrik

    nekem is tetszik a dal. 🙂 De valahogy Eurovízióra szerintem is gyenge egy ilyen dal. Valami átütős kéne hogy legyen. Ez ilyen Kate Ryan feelingű.

  • Matheus

    nekem bejön ez a szám…tudom már nem mostani de én szeretem 😛
    Hát a zsűri szerintem támogatná ehhez hasonló dalt, persze olyan 10. hely közlébe lenne elég. Kate Ryant nem bántani, mert nekem az összes esc dal közül a je’t adore a kedvencem még mindig!

  • Máté94

    *.* én is szeretem ezt a számot 😀
    és San Marinonak vissza kell térnie!KÖTELEZŐ!!

  • Zoey

    Várjuk őket sok szeretettel! 🙂

  • Csengettyű

    Én is bírom a Vamos a bailart. És San Marino tényleg térjen vissza, egy szereplés nem szereplés 😀 Remélem, jövőre lesz 45 ország is, vagy több!