Video: Csézy – Csak egy nő

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=stZMr5JDj8g[/youtube]Tudósító/Corresponder: Klész Imre
Forrás/Source: csezy.hu – youtube.com – facebook.com
Click here for the English version of the article

A 2008-as Eurovízió magyar versenyzőjének szeptemberben fog megjelenni új albuma, Csak egy nő címmel. A címadó dalhoz elkészült a klip is, a zenét Desmond Child amerikai slágergyáros készítette. A zeneszerző hozzájárult Bon Jovi, Cher, Bonnie Tyler, Shakira, Ricky Martin, Kelly Clarkson, Alice Cooper, Mariah Carey, Scorpions és a The Rasmus albumainak sikeréhez is munkájával.

The Hungarian entrant of Eurovision 2008 will release her second album named „Csak egy nő” (Only a Woman) in September, 2009. The first video has done for the song that is the title of her album as well, composed by the American hitmaker Desmond Child. He has helped for making success in the albums of Bon Jovi, Cher, Bonnie Tyler, Shakira, Ricky Martin, Kelly Clarkson, Alice Cooper, Mariah Carey, Scorpions and The Rasmus too.

Comments

2 hozzászólás a(z) “Video: Csézy – Csak egy nő” bejegyzéshez

  1. BeN avatar
    BeN

    Könyörgöm, várjon vele Október 1.-ig azzal az albummal. Benevezhetne a 2010-es Eurovízióra, szerintem egy nagyon jó CD lesz. Hajrá!

  2. Serinon avatar
    Serinon

    Remélem ennél csak jobb dalok lesznek a CD-n, akárki írta, ez elég gyenge szerintem. Nekem egyáltalán nem tetszik a Csak egy nő.