Naptár

2009. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Zoli készül a második elődöntőre

anas_zoli21

Tudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu – stop.hu

Az idei Eurovízió orosz versenyzőjével készült felvétel után váratlanul, de sikerült Zolival pár szót váltani interneten keresztül. Elmondta, hogy nagyon jól sikerült a közös ebéd és utána a kávézás Anastasiával. Mivel Oroszország a második elődöntő szavazásán fog részt venni, és ez a frissen elkészült riport közvetlenül a második elődöntő előtt fog adásba kerülni az orosz nemzeti köztévében, lehet bízni a szavazók támogatásában.


anas_zoli1Persze az élet nem csak játék és mese, nincs arra idő, hogy minden este bulizni menjen a magyar csapat, a pihenésre is gondolni kell. Emellett amúgy is feszített a munkatempó, korán le kell feküdni és szintén korán fel kell kelni.

A mai elődöntővel kapcsolatban elmondta, hogy a tévéből fogják nézni a versenyt. A csütörtöki fordulóval kapcsolatban pedig elárulta, hogy csak kisebb változtatások lesznek láthatók és hallhatók a magyar produkcióban. Már mindennel elkészültek, így jöhet a verseny! Sok külföldi rajongótól kap pozitív visszajelzést, és annak is nagyon örül, hogy az orosz versenyző éppen vele szeretett volna eltölteni egy pár órát.

Zoli a stop.hu-nak elmondta, hogy a feszített programba vannak fakultatív időszak is beépítve, ekkor lehetőség van pihenni, de van lehetőség edzeni is konditeremben. Volt már buszos idegenvezetés és meglátogatták a Kreml-t. Rengeteg delegáció van, így képtelenség mindenkivel beszélgetni, „de például a svédek és a hollandok nagyon jó fejek.”

Holnap fogja a – most már nem biztonsági – zsűri pontozni a dalokat a menetfelszereléses próbán. Mindenkit üdvözöl Moszkvából a magyar csapat!

Ádok Zoli a Jóisten csatornája! Győzni akar! – cikk a HírExtrán

5 hozzászólás Zoli készül a második elődöntőre