Moszkvai élménybeszámoló

zoliÉlménybeszámoló – az RTL Klub Fókusz című műsorából

Vágatlan verzió

Comments

26 hozzászólás a(z) “Moszkvai élménybeszámoló” bejegyzéshez

 1. VICESC avatar
  VICESC

  OFF:

  Most néztem, milyen jó lett volna, ha nem csak az utolsó Táncdalfesztivál-győztes megy ki az Eurovízióra, régen nekünk is nagy esélyünk lett volna a győzelemre olyan jó dalokkal.

  KEDVES MTV!!!!! Magyarország legjobb eurovíziós szereplése a Táncdalfesztivál győztesének köszönhető. Megszűnt a műsor, megszűnt az esély a sikerre. kb ŐSSZEL INDULJON ÚJRA A TÁNCDALFESZTIVÁL!

  Kedves ESCHungary.hu látogatók és ESC rajongók! Szeretném, ha lenne egy óriási kampány ennek érdekében, és mi szerveznénk meg. Nem tudom, hogyan kezdjük, várom az ötleteket!

  Amúgy meg rajongók mentették meg nemrég a Beugrót egy internetes petícióval, pontosan ezzel:
  http://www.petitionspot.com/petitions/beugro

  Itt lehetne valahogy kezdeményezni az ügyet!

  Na?

 2. tacom avatar
  tacom

  Off:
  Vicesc, szerintem nyugodtan kezdd el! Én támogatni fogom. Igaz, eléggé veszett ügynek érzem, de anno ezt a honlapot is annak éreztem. Lehet, hogy ebben az ügyben is nagy kitartásra lesz szükség, akár éveken át, hogy valami eredménye legyen. Hajrá!

 3. rocknish avatar
  rocknish

  Off: Akár lehetne egy topikot nyitni a fórumon „Eurovízió 2010” néven, ahol ötletelni lehetne. Akkor minden egyben lenne, nem kéne a hozzászólások közt kutakodni.

 4. Besc avatar

  Ha gondoljátok, lestopiztam az esc2010.blogspot.com-ot.

 5. Dorka avatar
  Dorka

  Én benne vagyok a „Táncdalfesztivált jövőre!”-kezdeményezésben! Vagy akármilyen kezdeményezésben, ami nemzeti döntővel(és netántán elődöntőkkel is)jár!

 6. Bálint avatar
  Bálint

  Ma a Viván az Interaktívban Zoliék lesznek a vendégek!

 7. Bálint avatar
  Bálint

  (valamikor 3 és fél 6 között)

 8. Bálint avatar
  Bálint

  Remek… mikor máskor menne el a kábeltv, mint 3-kor? XD

 9. SzZ94 avatar
  SzZ94

  Ez a táncdalfesztivál kifejezetten jó ötlet… De mit tehetnénk?

 10. SzZ94 avatar
  SzZ94

  Megvan!
  Imiben tuti bízik annyira az mtv, hogy ha lenne egy „petíció” menüpont, oda be kéne tenni egy üres hozzászólást! És ha egy ember több néven írna, kimoderálná, így csak az emberek lennének ott… Szerintem elhinné nekünk az mtv, hogy nem csalunk… Vicesc, zseni vagy!

 11. SzZ94 avatar
  SzZ94

  Ja, amit te írtál honlap is jó! Döntsétek el…

 12. Besc avatar

  Én egyébként max a blogot tudom adni, írni már nem, időm sem engedi, a Besc épp elég. Szóval kell egy vállalkozó szellem.

 13. szgeri94 avatar
  szgeri94

  Kedves Besc! A mi Szücs Zolink biztos remek vállalkozó szellem lene! Szerintem bízd rá!

 14. Besc avatar

  Oksa.
  bescmail kukac gmail pont com
  Ide írjon, és megbeszéljük az átadást.

 15. SzZ94 avatar
  SzZ94

  Gerivel már megbeszéltem ma ezt, mondta, hogy nagyvonalúan engem nézett ki erre a feladatra alkalmas személynek, és ajánlott is… Köszönöm, hogy gondoltatok rám, de nem vállalnám. Persze a blogot mindenben támogatni fogom – ezzel nem.

 16. zaffarano avatar

  A petíciót támogatom, csak indítsa el végre valaki 😉 Hogy mit kellene csinálni… nos én úgy tervezném, hogy először szedje össze mindenki a gondolatait a rajongói találkozóra (hogy mikor és hol lesz, az a fórumon érlelődik, eddig úgy néz ki, hogy júliusban és Debrecenben lesz). A találkozón ez is lehet egy téma, hogy mi mit és hogyan csinálnánk. Ezt összeírnánk, és a honlapon mondjuk a „Mi Eurovíziónk 2010” néven csinálnánk egy cikket, „ütemtervet”, és a hozzászólások alapján, az olvasók közös megegyezésével tudnánk bővíteni, változtatni annak tartalmát. Mondjuk például:

  – 2009. augusztus 1: bejelentjük, hogy indulni fogunk a 2010-es versenyen, kampány indítása a lemezkiadók között, illetve kortárs művészek, designerek felkérése (MTV Kultúrház szerkesztőség, MR2 szerkesztőség bevonásával, esetleg a kultuszminiszter figyelmének felhívása a magyar táncdalfesztivál anyagi támogatására, ORTT támogatás, MÜPA lefoglalás a decemberi nemzeti döntőre – legalább 3 alkalomra; de akár lehet egy Debrecen, egy Pécs és a döntő Budapest)
  – 2009. október 1-14: a versenyre szánt pályaművek beküldése 2 kategóriában: 1. általános sláger / 2. magyar népzenei elemeket használó zenemű
  – 2009. november 1. a legjobb dalok közzététele interneten, internetes szavazás rendezése a legjobb dalok élő tévéműsorban való bemutatására

  Persze ezek most csak kósza gondolatok, hirtelen jött ötletek, talán jó gondolatébresztőnek és arra, hogy leküzdjük a kishitűséget 🙂

  Hmm?

 17. zaffarano avatar

  Oké, lehet mondani, hogy „kis naiv” :DD

 18. SzZ94 avatar
  SzZ94

  Oh, tetszene 🙂

 19. SzZ94 avatar
  SzZ94

  De miért kell két kategória?

 20. VICESC avatar
  VICESC

  Na, akkor remélem összejön ez a Táncdalfesztiválos ügy.

  Amúgy még régebben írtam, hogy Ádok Zolit az Eurovíziós táncversenyre kéne küldeni (mondjuk Karsai Zitával)

  ÉS: Sokan mondják, főleg Magyarországon, hogy az Eurovízió nem népszerű, nincs semmi jelentősége a zenei világban! ALEXANDER RYBAK az http://acharts.us oldalon – ahol a világ országainak hivatalos slágerlistája van, alul, az előadó-népszerűségi buborékok közt a legnagyobb, ezzel megelőzve Britneyt és Lady Gaga-t, akik még dobogósok. Ja, és sok helyen óriásis sláger (Magyarországon elmaradottak a vezető zeneszerkesztők), sőt a legbefolyásosabb UK chart-on a 10.! Ezek után merje valaki azt mondani, hogy az Eurovízió semmit se ér! AZ MTV MEG TEGYEN AZ IGÉNYES ÉS A FIATALOKNAK IS VONZÓ FANTASZTIKUS ÚJ TÁNCDALFESZTIVÁL SHOW ÜGYÉBEN!!!!! Itt meg legyen külön menüpont ezzel kapcsolatban szerintem.

 21. VICESC avatar
  VICESC

  Ja és Zaff jók az elgondolások, bár a 2 kategóriát annyira én se támogatnám…

 22. fairygirl avatar
  fairygirl

  Debrecen? Akkor már jöhetnétek a Campus fesztiválra is! 😉
  Én nem hallgatok valami gyakran rádiót, ezért inkább itt kérdezem meg tőletek, hogy Magyarországon játszák az euvíziós dalokat? Vagy csak én vagyok ilyen naív?
  És tudnátok pár szót mondani erről az eurovíziós táncversenyről? Azt mikor szokták rendezni?

  1. zaffarano avatar

   Én az egyik rádión múlt héten hallottam Andy Abraham „Even if” című dalának (ESC08 – UK) nem 3 perces verzióját (hanem a hosszabbat, talán az az eredeti hosszúságú). Van még néhány kivétel, de nem sok sajna….

 23. fairygirl avatar
  fairygirl

  A tavalyi év nekem teljesen kimaradt, csak egy dalt ismerek, az orosz srácét, aki nyerte. Hát nem tudom. Jó dal, tetszik, de nem hinném, hogy nem volt ettől jobb.
  Közben megtaláltam, hogy 124 nap múlva rendezik Bakuban a táncversenyt. 🙂

 24. RoxyRocks avatar
  RoxyRocks

  A táncversenyt nem közvetíti valami,vagy neten lehet nézni??

  1. zaffarano avatar

   Lesz közvetítés neten és össze lesz szedve egy cikkben, hogy milyen tévéállomások fogják sugározni. Az eurovision.tv egy fix pont a neted közvetítéshez, a többi infó pedig a verseny előtti napokon kint lesz a főoldalon egy cikkben.