Naptár

2009. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Ilyen volt Moszkvában – Ádok Zoli mesél

zoli_szinpad3Tudósító: Kélsz Imre
Forrás: velvet.hu

Az énekes szerint a norvég hegedűs nyeri meg az Eurovíziós Dalfesztivált. Tapasztalatai alapján ki meri jelenteni, a moszkvaiak szeretik a magyarokat, mert azt hiszik, nagy lelkünk van, és ezt vizes pohárnyi vodkákkal ünneplik. Ádok Zolin kívül is sok mindenkit meglepett, hogy kiesett a magyar csapat.
hirdetés

Ádok Zoltán ugyan még Moszkvában van (egyébként már úton van hazafelé – a szerk.), a Velvettel mégis megosztotta tapasztalatait és élményeit az Eurovíziós Dalfesztiválról. Az elődöntőből csütörtökön, nem sokkal éjfél előtt kieső magyar induló állítása szerint nem keseredett el: „persze voltak érzelmi kitörések, mindenkiben ott volt a győzni akarás, a lányok sírtak is rendesen. Én akkor, mikor édesanyám azt írta: büszkék vagyunk rád.”

„Nagyon elégedetten jöttünk le a színpadról, boldogsággal töltött el minket, hogy rengeteg rajongónk van itt. Sokan nem értik miért nem jutottunk tovább, hiszen szerették a dalt. Nem feltétlenül a teljesítményt tükrözi az eredmény” – utalt Ádok az orosz döntés mögött megbújó érdekekre. Az énekes korábban elmondta, a következő lemezét svédek segítségével fogja elkészíteni – ez nem túl kiugró teljesítmény a popszakmában, hiszen többek közt Lola és Mark is a svédektől kapja az ihletet és lehetőséget. -, szerencséjére még az Eurovízióra nevezett szerzeménye is népszerű a skandináv országban.

Ádok arról is beszámolt, hihetetlenül nagy szeretet fogadta a magyar csapatot, a metrón is kellett autogramot adnia, sőt rengetegen kérték, hadd fotózkodjanak vele. „A döntős orosz lánynak, Anastasia Prikhodkónak is nagyon szimpatikus voltam, engem választott ki, hogy találkozzak vele egy étteremben, amit a legnézettebb orosz tévé kamerái is rögzítenek.” Az énekest megkértük, tippelje meg benyomásai alapján, ki nyeri meg idén a versenyt. „A norvég fiú tud oroszul, beloruszi felmenőkkel is büszkélkedhet, és nagyon ügyes. Szerintem ő nyeri meg, bár a második elődöntő is erős volt.”
adoknagy

Az énekes azt is elmondta, megdöbbenve tapasztalta, hogy az ismeretlen indulók voltak leginkább elszállva maguktól, az ismertebbek hozzájuk képest kommunikatívan, kedvesen és barátságosan közlekedtek a közös partikon. Személyes kedvence az izlandi lány volt, akivel nagyon jókat tudott beszélgetni. „Bízom benne, ha hazajövök az emberek szeretettel fogadnak majd, mert látták mennyi munkát fektettünk bele a produkcióba [4], és látták, hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk. Remélem, elégedettek lesznek velünk.”

Ádok Zolit megkértük meséljen arról, mit látott Moszkvából, illetve mennyire volt jól szervezett az Eurovíziós Dalfesztivál. „Tiszta a szálloda, minden delegációt rendőrautó kísért haza a reptérről, friss gyümölcsöt, finom kekszeket és süteményeket kaptunk a próbák alatt. Törődtek velünk, minden időben történt, pár perces csúszások voltak csupán. Profi volt a színpad is, 28 kamera pásztázta, 600 intelligens lámpa világította be, tényleg kitettek magukért.”

Azt is kiderült, Moszkvában szeretik a magyarokat, mert úgy gondolják nagy a lelke ennek a nemzetnek. Az orosz konyha kiváló nagyon hasonlít a magyarra, a különbség pusztán a fűszerezésben rejlik. „A vodkát vizespohárban adják, és nagyon drága itt minden. Furcsa, a nemzeti italuk olcsóbb, mint a mozzarella sajt. A túró rudijuk isteni. Krémesebb a töltelék a hazainál, sokkal vastagabb a bevonója és van fehércsokis is. A cigi csak 140 forintra jön ki, bármelyik.”

12 hozzászólás Ilyen volt Moszkvában – Ádok Zoli mesél

  • rocknish

    Lola meg a Mark, jaj hagyjuk már! Csézy jobb példa lett volna a Csak Egy Nővel. Neki jót tett, hogy svéd kezek alá került, remélem hasonlóan „fejlesztenek” Zolin is (na nem mintha eddig bajom lett volna vele!).
    Egy-egy ilyen összebarátkozást jól lehetne kamatoztatni. Pl. ugye Sirusho, Boaz és Jelena is készített egy közös dalt. Tök jó lenne egyik nap azt olvasni az oldalon, hogy Zoli és Yohanna duettet énekelnek.

  • Patrik

    jajj az a duett nagyon jó lenne , de én még Anasztáziával is eltudnám képzeln ia duettet 🙂

  • Adrienne

    Nem tudom mit van mindenki ugy elszallva ettol a Zoli gyerektol!!
    Akinek van egy kis zenei erzese tudja hogy pocsekul,hamisan enekelt!Az oltozeke meg egyenesen szornyu volt!Szuk zold nadrag es valami fertelmes felso.Eleg buzis.Az angol sajto kulon kiemelte Zolika fellepo ruhajat!Hat eleg eges volt!!A csajok jo magyar szokas szerint kurvasan voltak feloltozve.Nem tudom mit csodalkoznak hogy kiestek.Eselyuk sem volt!Ezzel a produkcioval csak leegettek a magyarokat!

  • manex

    Adrienne, te égeted a magyarokat azzal, hogy ennyire szánalmas kommentet írsz… Menjél te Eurovízióra azt mutasd meg mit tudsz…Jaa, hogy téged be se válogatnának?…Szarnak se kellenél… Ha neked jobb lett volna az ötleted, hangod, stb akkor te mentél volna és a te tanácsaidat fogadták volna meg… Kritizálni mindenki tud, pofázni szintén, de ha neki kéne csinálnia, az már nem megy… Tipikus szarházi magyar vagy.(Elnézést a szóért)

  • Boti

    Szerintem nem o a hibas.O megtett mindent.Kivalogatta a magyarorszagi zsuri o elment es odatette magat.En ugy gondolom,hogy megtett mindent.Ettol eltekintve hamiska volt es atlagos.Drukkoltam neki de tenyleg nem erdemelte meg a dontobe jutast.En csak azt nem ertem,hogy miert nem kuld Magyarorszag egy Toth Verat vagy barmilyen mas enekest egy olyan dallal amibe van hungarikum es magyarul enekeljen az illeto.Minden orszag valami hazait vitt a szamaban.A torok is,az azer is, a moldvai is stb.Nem veszi Mo.komolyan ezt a versenyt.Ez van.Azert gratula Csezy utan ez egy 9 helyes elorelepes volt.Udv Erdelybol

  • Mori

    Dance with me – olyan kis dallamosos, táncikálós…

    Talán többet is ki lehetett volna hozni belőle, ha a színpadra állítás jobban sikerül.Be kell látni, hogy az egy kicsit „gagyira” sikeredett… A ruhákról meg ne is beszéljünk!!!Nekem eddig tetszettek Náray ruhái,nem is értem,hogy ezekkel most mit is akart?!

  • Azi

    Szerintem megérdemelték volna a döntőbe jutást. Az biztos
    hogy jobbak voltak az észteknél és még sok másnál…..
    Talán egy kicsit túl sok volt a tánc és ettől sok helyen
    hamis volt.

  • Azi

    Nem értem miért pont őt küldték, amikor itthon nyüzsögnek
    a jobbnál jobb énekesek. Gondolok : Tóth Vera, Caramel,
    Gáspár Laci, Király Viktór, és még sorolhatnám….
    De eltudtam volna képzelni duót is….
    Jövőre remélem jót küldünk, de látom hogy egyre szarabbakat
    küldenek a magyarok… ( csézy most meg ez )

  • nika89

    Bejött Ádok Zoli tippje:) Nagyon jó dolog,ha összebarátkozik vkivel,abból még jó is kisülhet.A szám tetszett volna.Az a baj, Zoli már a legelején elrontotta. Ott, hogy abban a szörnyű hacukában látták meg. Vki már csak ezért sem szavazott rá sztem. A hamis éneklés meg a b…. tánc meg már csak hab volt a tortán. Hajrá jövőre!

  • tonci

    most néztem meg youtube-on a videót. tényleg gáz… most már értem, hogy miért nem jutottunk tovább. Zolin az a zöld tapadós nadrág, a lányok tánca… áááá

  • manex

    Boti, nézz már szét! Szerinted az oroszok olyan dalt küldtek, aki hazait vitt? Hát nem… Vagy éppen a görögök…vagy sorolhatnám még…

    Azért nem küldenek se Tóth Verát, se Gáspár Lacit meg ilyeneket, mert ők nem jelentkeznek ilyenre… Ők nem mernének kiállni több tíz millió ember elé és élőben énekelni…

  • Ezüstróka

    Szerintem nem volt gázos annyira, de az biztos, hogy nem egy esélyes dal volt. Szerintem, ha idehaza azt akarták volna, hogy nyerjünk, ennél erősebbet küldenek, hiszen lássuk be, vannak itt nálunk ennél sokkal jobb produkciók. Remélem, jövőre mi dönthetünk, hogy ki menjen, mert szerintem ez a zsűri nem volt valami jó ebben a döntéshozásban. Ők mégis csak kb hatan voltak, és ez nem tükrözi annyira a népízlést. Legalább ha a nézők szavaznak, akkor valamelyest már véleményt mond a közönség a dalról, és talán kisebb a bukás. De azért ügyesek voltak, köszi Zoli! Ja igen, még annyit, hogy érdemes lenne egyénibb számokkal indulni. Persze nem túl avantgardra gondolok, de valljuk be, ilyen dal mint Zolié, van még vagy 100.