Helena Paparizou még talán fölbukkan a dalversenyen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=flB1Fa03Jwc[/youtube]Tudósító: Szücs Zoltán
Forrás: Mad television, Alpha TV

Tegnap este adott koncertet 2005-ös versenyt görög színekben megnyerő Helena Paparizou. Fellépése előtt az egyik helyi televíziónak, az Alpha tv-nek adott interjút, melyből megtudhattuk, hogyan sikerült feldolgoznia édesapja elvesztését, és hogy mit sem kopott kapcsolata az idők során barátjával, Tony Mavridis-zal. Az énekesnő nyilatkozatából az is kiderült, hogy vágyik még az Eurovízió színpadára: „Görögország képviselete részemről szóba sem jöhet, de nem kizárt, hogy megfordulok még a fesztiválon – ha igen, akkor svéd színekben.”

Comments

8 hozzászólás a(z) “Helena Paparizou még talán fölbukkan a dalversenyen” bejegyzéshez

 1. Serinon avatar
  Serinon

  Valamiről lemaradtam? Miért nem akar görög színekben indulni?

 2. Erzsi avatar
  Erzsi

  Ja, nekem is ez tűnt fel. Összevesztek az elfogadhatatlan eredmény miatt?

 3. tilla77 avatar
  tilla77

  ejha…vagy elköltözött svédországba? hm…pedig aztán ő nagyot alkotott, egy 3. és egy 1. hely. hm…

 4. VICESC avatar
  VICESC

  Elena Paparizou 1982 január 31-én, Borås-ban, Västergötland-ban, Svédországban született. Szülei görög bevándorlók. (H)Elena Örgryte-ben, Gothenburg-ban nőtt fel.

 5. rocknish avatar
  rocknish

  Én örülnék neki! És az is jó, hogy a másik hazáját szeretné képvielni. Na meg nem ártana már egy nő is, aki kétszer nyer Eurovíziót.

 6. Besc avatar

  Pedig Görögország színeiben nagyobb eséllyel jutna ki, nem? A Melodifest.-en még akkor sem sétagalopp nyerni, ha az ember már nyert Eurovíziót (igaz, ott volt Perelli meg Carola). Nem tudom, nekem az a 3000 jelentkező dal iszonyat sok.

 7. Pufi avatar
  Pufi

  Miért nem akarja Görögországot képviselni ? Valaki tudja ?

 8. Tia avatar
  Tia

  Hela! Ne tedd ezt velünk Görögökkel! Valaki aki tudja őt értesíteni szóljon már neki legyen szíves! Az baj lenne, és érvágás, hogyha nem indulna a Dalversenyen!

  Tia