Naptár

2009. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió Nárayval, ma délben az m1-en

stilusTudósító: Klész Imre
Forrás: stilus.blog.hu

Május 14-én Ádok Zoli első ízben mutatkozik meg a nemzetközi porondon Moszkvában az Euróvíziós Dalverseny második elődöntőjén. A próbák már zajlanak, a táncosok melegítenek, sőt Náray Tamás is elkészítette a show glamour-kollekcióját. Egy belvárosi műhely negyedik emeletén nagy sürgés-forgás közepette lestük meg a divattervezőt és a fellépőket.

Nagy meglepetésre készülnek, hiszen Zolin és a lányokon nem csupán egy ruha lesz, hanem kettő! Wow! Náray elmondta, hogy muszáj valami izgalmasat alkotni a színpadon, különben senki nem fog emlékezni a korábbi előadókra. Egy diszkórobbanás közepette a nyílt színen fognak vetkőzni mindannyian a Dance With Me című nóta alatt. A ruhát mi már láttuk és megelőlegezzük neki a 12 pontot! Természetesen más érdekességről is lesz szó a magazinban, ami ma, 12:45-kor kezdődik az m1-en. A mai adás tartalmáról bővebben a műsor blogjában, itt!

6 hozzászólás Eurovízió Nárayval, ma délben az m1-en

  • Peti

    HAHA!
    Tipikus… akkor ez lesz a meglepetés amiről beszéltek, tudhattam volna. De ha gimmick, akkor legyen gimmick, remélem látványos lesz, és nem csak egy mellékes látványelem, aminek semmi hatása a nézőkre (pl. Gurinál nekem semmivel nem emelte a produkció érdekességét, hogy letépték róla a ruhát).
    Szerintetek ezt is felteszik majd az mtv videótárába? Mert én pont nem leszek tv-közelben amikor leadják, és kíváncsi vagyok 😀

  • Biztos fent lesz a videó ott is és itt is 😉

  • Peti

    Ok, köszi Zaff.
    Amúgy most ugrott be, hogy a lányok koreográfiájában még az elején van egy tépő mozdulat, ami furcsának tűnt nekem, és lehet, hogy akkor szedik le magukról a ruhát 😀
    Na majd meglátjuk.

  • davidovics

    a Eurovision Countdown 2009 3. részében egy pillanatra láthatóak voltak a ruhatervek!!!

  • davidovics

    Ha ez igaz akkor nagyon nem jó. Nem az elején kéne ezt elsütni, hanem valahol a vége felé.
    De ők tudják biztos vannak még olyan elemek amiket direkt nem úgy próbáltak hogy mi is lássuk!