EDC 2009: törölve

edcTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

A nagy várakozások, és a jó előkészületek, és a nagy rajongói érdeklődés ellenére egy évvel később lesz Bakuban a 3. Eurovíziós Táncverseny megrendezve. Sajnos nem jelentkezett elegendő számú tévétársaság résztvevőként a 2009-es EDC-re, így elhalasztják a műsort 1 évvel. 2010-ben lesz Azerbajdzsán a táncos műsor házigazdája.

Az Eurovision TV vezetője arról beszélt korábban, hogy sok köztelevízió költségvetése jelentős mértékben le lett csökkentve, ezért az azeri köztévével egyetértésben megpróbálták csökkenteni a részvételi díjat. „Az azerbajdzsáni szervezők teljes mértékben megértik a helyzet komplexitását, ezért készítettek egy kiváló javaslatot a gazdasági válság időszakára való tekintettel. Az azeri partnerünk kész mindent megtenni azért, hogy magas színvonalú produkciót láthasson a közönség annyi résztvevő köztelevízióval, amennyivel csak lehet.”
Hiába a nagy terveknek, a következő eurovíziós esemény november 21-én lesz, amikor az ukrán főváros, Kijev sportpalotája fog otthont adni a fiatal énekesek versenyének.

Comments

9 hozzászólás a(z) “EDC 2009: törölve” bejegyzéshez

 1. Nyee avatar
  Nyee

  Erre csak egyet tudok írni:NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 2. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Szerintem hamarosan a JESC is erre a sorsra jut! Nincs ezeknek potenciális közönsége, ezeket csak a nálunk is nagyobb fanok nézik szerintem! Engem nem is tudnak érdekelni igazábol!

 3. M.sanya avatar
  M.sanya

  Maradjanak az originál ESC-nél!

 4. Zoey avatar
  Zoey

  Jaja, ezek valahogy engem sem kötnek le, csak az eredeti, igazi ESC!!!

 5. Matilda54 avatar
  Matilda54

  Ilyeneken mért nem indul az mtv? Talán félnek attol, hogy elérnek valami eredményt?…..

 6. Juli avatar
  Juli

  Ja ezt én is kérdezhetném

 7. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Ha jól tudom, az MTV idén érdeklődött a dolog iránt! Ami pedig megerősitett, hogy szándéka volt indulni a fiatal táncosok euroviziós versenyén, amit juni 16.án tartanak Oszlóban! Abból valószinű mégsem lett semmi! Csak nemtudom miért! Valamint az MTV régebben indult a fiatal muzsikusok eurovizióján is!

 8. silvaM avatar
  silvaM

  Pedig ott Karsai Zita arathatna!

 9. RoxyRocks avatar
  RoxyRocks

  De ha most sem volt érdeklődés , jövőre sem lesz!!
  Pedig mi is nyugodtan indulhatnánk,mert itt volt a Szombat esti láz, így ebből kiderült hogy Mo.-nak sok tehetséges táncosa van!!