Naptár

2009. április
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Svédország: A Narnia krónikái inspirálják Malena fellépését

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s4kHUO6wOmM&fmt=18[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: ilkar.blogspot.com

Nem csoda, hogy Malena Ernman a svéd nemzeti döntő megnyerése után a legnépszerűbb operaénekes lett hazájában. A munkája mellett megpróbál időt szakítani családjára is, hiszen van két lánya. A Melodifestivalen után sok helyen számos showban tudott fellépni Európa szerte. Mostanság az új dupla albumának felvételén dolgozik. Az első albumon klasszikus opera stílust fogunk találni, ami tökéletesen passzol hangfekvéséhez, míg a másik albumon a neves zeneszerzővel, Frederik Kempe-vel kifejlesztett pop-opera stílus lesz hallható.

A dupla album májusban fog a boltokban megjelenni. Versenydalához a videoklip a napokban készült el, ez sajnos a már több csatornán futó „Előzetes” showk-ban nem lesz látható. A végeredményt így kommentálja az énekesnő: „Nagyon elfoglalt voltam, majdnem elfelejtkeztem a klipről, de szerencsére nagyon jó csapat vesz körül és megcsináltunk mindent Frankfurtban. Életemben nem csináltam még ilyent, nagyszerű volt! És végre szexisnek láttam magam!”
Beszélt a moszkvai fellépés terveiről is. A performansz vezérfonalát a Narnia krónikái című film inspirálta, fekete ruhában fog a színpadra lépni, ami a dal utolsó taktusára teljesen kifehéredik. Azt is elmondta, hogy férfiak nem lennének jók a produkcióhoz, ezért 5 táncoslánnyal fog a színpadra lépni.

5 hozzászólás Svédország: A Narnia krónikái inspirálják Malena fellépését