Svédország: A Narnia krónikái inspirálják Malena fellépését

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s4kHUO6wOmM&fmt=18[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: ilkar.blogspot.com

Nem csoda, hogy Malena Ernman a svéd nemzeti döntő megnyerése után a legnépszerűbb operaénekes lett hazájában. A munkája mellett megpróbál időt szakítani családjára is, hiszen van két lánya. A Melodifestivalen után sok helyen számos showban tudott fellépni Európa szerte. Mostanság az új dupla albumának felvételén dolgozik. Az első albumon klasszikus opera stílust fogunk találni, ami tökéletesen passzol hangfekvéséhez, míg a másik albumon a neves zeneszerzővel, Frederik Kempe-vel kifejlesztett pop-opera stílus lesz hallható.

A dupla album májusban fog a boltokban megjelenni. Versenydalához a videoklip a napokban készült el, ez sajnos a már több csatornán futó „Előzetes” showk-ban nem lesz látható. A végeredményt így kommentálja az énekesnő: „Nagyon elfoglalt voltam, majdnem elfelejtkeztem a klipről, de szerencsére nagyon jó csapat vesz körül és megcsináltunk mindent Frankfurtban. Életemben nem csináltam még ilyent, nagyszerű volt! És végre szexisnek láttam magam!”
Beszélt a moszkvai fellépés terveiről is. A performansz vezérfonalát a Narnia krónikái című film inspirálta, fekete ruhában fog a színpadra lépni, ami a dal utolsó taktusára teljesen kifehéredik. Azt is elmondta, hogy férfiak nem lennének jók a produkcióhoz, ezért 5 táncoslánnyal fog a színpadra lépni.

Comments

5 hozzászólás a(z) “Svédország: A Narnia krónikái inspirálják Malena fellépését” bejegyzéshez

 1. Zoey avatar
  Zoey

  Nem tudná valaki beszúrni a videoklip linkjét? Nem találtam a youtube-on…

 2. zaffarano avatar

  Ha a fenti videó linkjét akarod, akkor NE kattints a „play” gombra, hanem mellé, mondjuk a youtube logóra, és egy új ablakban meg fog nyílni az eredeti helyén ugyanaz a videó.

 3. zaffarano avatar

  jajj! duplán kattints a youtube logóra, vagy a play gomb melletti területre!

 4. Zoey avatar
  Zoey

  Nem erre gondoltam, hanem arra, ami most készült el. Nem a koncertfelvételre.