Naptár

2009. április
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Exkluzív: Ádok Zoli promóciós turnéja Szerbiában

zoli_szabadkaSzerző: Szalma Róbert
Forrás: old.eschungary.hu

Az ESCHUNGARY szervezésében Zoli kedden (2009. március 31.) néhány szerbiai tévé és rádióstúdióban járt, hogy a ”Dance With Me” című dalát népszerűsítse, mellyel a Magyar Televíziót fogja képviselni Moszkvában az Eurovíziós Dalversenyen.

Első állomásunk az Újvidéktől nem messze fekvő Temerin város rádió stúdiója volt, ahol Zoli a helyi újságnak is nyilatkozott. A temeriniek nagy szeretettel fogadták, hisz hozzájuk Magyarországról nem sűrűn látogatnak el ismert előadók. A rádió munkatársai biztosították őt arról, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a ”Dance With Me” című dalt minél többen megkedveljék és szavazzanak rá.

Második állomásként Topolyára érkeztünk a Tájékoztatási Közvállalat ExPress Channel kábeltelevíziójához, ahol a profi stáb már várta Zolit. Az elkészült interjút több vajdasági televízió-társaság is műsorára fogja tűzni május 12-ig, ezzel is Zoli szavazókörét bővítve.

A Régió Rádió stúdiójában Zoli a hallgatók kérdéseire válaszolt, mesélt eurovíziós, valamint színházi munkájáról, és terveiről. A meghirdetett nyereményjáték olyan jól sikerült, hogy volt, aki többször is telefonált a helyes válasz megadásával, annak ellenére, hogy már nyert egy Ádok Zoli maxi CD-t. Útközben Zoli több látványosságot is megnézett. A topolyai, több mint 100 éves Sarlós Boldogasszony templom olyannyira tetszett neki, hogy egy rövid fotózás erejéig meg is kellett állnunk előtte.

Kora délután érkeztünk Szabadkára, ahol a rádió riporterei már nagyon várták, hogy feltehessék kérdéseiket. Zoli nagy hangsúlyt fektetett a versenydalára, valamint arra, hogy kikkel fog színpadra lépni, és természetesen felhívta a hallgatók figyelmét arra is, hogy mindenki, aki hallgatja, szavazzon rá! Szabadkán a rádiós interjú után Zoli a Korzón tett egy pihentető sétát, majd a szecessziós városházán a protokoll osztály munkatársa fogadta és vezette körbe a gyönyörűbbnél gyönyörűbb termeken. Zoli kipróbálhatta a házasságkötő teremben az anyakönyvezető székét, a nagy tanácsteremben az elnöki széket (trónust). A zöld terembéli pihenést követően a Pannon TV-nek adott interjúval – amely a Pannon rádióban is hallható lesz majd – be is fejeztük rövid bácskai körutunkat Szerbiában.

A Zolival készült interjúk egyike a helyi legnagyobb példányszámban megjelenő magyar nyelvű újságban is meg fog jelenni, címlapfotóval.

Hazafelé jövet Szabadkát elhagyva Zoli megcsodálta Palics fő nevezetességét a víztornyot. Mivel hosszú út állt még előttünk Budapestig, ezért az Eurovíziós dalverseny után Zoli mindenféleképp meg fogja látogatni ezt a szecessziós épületeiről híres kisvárost.

A promóciós turné egy napjába sok-sok interjú fért bele és nagyon kedves, segítőkész emberekkel találkozhattunk. Köszönjük nekik, hogy segítik Zolit abban, hogy a ”Dance With Me” című dal minél több pontot kapjon déli szomszédunktól 2009. május 14-én Moszkvában!

Fotók az egy napos promóciós körútról a fotóalbumban!

2 hozzászólás Exkluzív: Ádok Zoli promóciós turnéja Szerbiában