Eurovízió az m2-n: Ciprus

cyprusTudósító: Szücs Zoltán
Forrás: eurovision.tv

Az idei ciprusi dal, a „Firefly” érdekessége, hogy a dal zenéjét az előadó, Christina Metaxa bátyja, Nikolas Metaxas szerezte. A kis szigetország által delegált 17 éves énekesnőben egy nagyon nagy tehetséget fedezhetünk fel: énekelt iskolai előadásokon, és részt vett számos versenyen is. Szerepelt a „Mamma Mia” című, Abba-feldolgozásokkal tarkított musical ciprusi verziójában, és tehetséges táncos is, hisz tagja a hazájában egyik legnépszerűbb kulturális csoportnak, a Diastasis Táncegyüttesnek.

Az énekesnő szabadidejében szívesen fest képeket, de vonzódik az irodalom iránt is, hisz készen áll közzétenni első könyvét, melyben három gyerekeknek szóló történetet olvashatunk majd, de verseit is szívesen publikálná. Bátyjának, hogy megírta neki azt a dalt, úgy érzi, hatalmas hálával tartozik, ezért a tőle telhető legjobbat szeretné nyújtani Moszkvában.

Ciprus a második elődöntő 7. résztvevője lesz, így Magyarországról lehet majd szavazni a dalra.

Comments

7 hozzászólás a(z) “Eurovízió az m2-n: Ciprus” bejegyzéshez

 1. hben92 avatar
  hben92

  Lehetni lehet rá szavazni, de nem hiszem hogy sokan küldenék idén a 7-es kódszámot. És Nem csak a Magyarokra gondolok, hanem a második elődöntő résztvevőire. Szerintem a 19. helyre pályázhat. Max. 18. jobbra nem.

 2. Demien avatar
  Demien

  Utálom,nyűlölöm ezt a dalt és szegény lánynak még a hangját is gyűlölöm..persze azt elismerem,hogy egy nagyon csinos,szép arcú leányzó..ennyi..inkább próbálkozzon a modell szakmával,de ne énekeljen,ha szereti az embereket…A videó klip meg …áááá ..totál katasztrófa..

 3. Erzsi avatar
  Erzsi

  Szerintem ez egy nagyon szép dal, nem értem miért ez a nagy elutasítás. De az igaz, hogy a lány a leggyengébb láncszem. Nagyon bizonytalan, kevés kis hangocska ez. Stúdióban még csak-csak összehozzák a dalt, de élőben nem tudom milyen lesz. A nemzeti döntőn rémesen hamis volt.

 4. Demien avatar
  Demien

  He lenne elég pénzem..ami sohasem lesz..megvenném a jogdíjakat és felhasználnám egy felhúzhatós bébialtató szerkezetbe altató dalnak…

 5. Robek avatar
  Robek

  elkezdődött a dal, ott még figyeltem! DE! vajon, vége van már???

 6. Erzsi avatar
  Erzsi

  Vége. Leveheted a kezed a füledről. (Gonosz! Pedig most nem is volt hamis.)

 7. Robek avatar
  Robek

  Szuppppppeeer! Köszi, hogy szóltál….már azt hittem, hogy úgy fogok felébredni, hogy még szól a láláláááááá-cyprus-style-lálálááááááá. Sajnálom, hogy ilyen dallal indulnak.A tavalyi sokkal jobb volt. Ja, és Evdokia Kadi még gyönyörű is volt…amikor hozzám ért azt hittem , hogy össze esek!! ÁÁÁÁáááááá…..