Eurovízió az m2-n: Bulgária

bulgariaTudósító: Szücs Zoltán
Forrás: eurovision.tv

Krassimir egy kis bolgár városban, Sliven-ben született, de hamarosan elköltözött a balkáni állam fővárosába, Szófiába. Itt végezte tanulmányait, és itt kapta meg diplomáját film – és színművészetből, de végül nem ezen az úton indult el. Tenor-Altino hangját nem tudta sokáig magába folytani, ki is engedte 1997-ben debütáló albumában, a Silent Voices-ban, melynek dalai rövidesen felkerültek a bolgár slágerlisták élére. Később Krassimir a szórakozás fővárosába, Los Angeles-be utazott.

2005-ös, Popera (az elnevezés a pop-és az opera műfaj keveredéséből adódik) című albumával megnyerte a LA Music Awards díjátadó gála egyik legrangosabb trófeáját. A nagy eseményt egy hatalmas sikerű koncerttel ünnepelte meg a híres Kodak színházban. 2008 decemberében kiadta új lemezét is, „The best pop-opera” néven, melyen meghallgathatjuk versenydalát, az Illusion-t is.

Comments

21 hozzászólás a(z) “Eurovízió az m2-n: Bulgária” bejegyzéshez

 1. Erzsi avatar
  Erzsi

  Én annyira szeretném ezt a dalt szeretni, de nem megy. Ezer sebből vérzik. Nyilván a fickó különleges hangjára írták, mégsem érzem, hogy ki tudna bontakozni az a különleges hang. Nem is hallom … És micsoda rosszízlésű klip volt ez? Hatásvadász vacak.

 2. Demien avatar
  Demien

  Ez egy rossz Moder Talking utánzat..már akkor is utáltam ezt a zenei stílust.Erzsi–>tényleg egy furcsa klipp ez,legalább is a dalhoz nagyon nem illik

 3. Erzsi avatar
  Erzsi

  Akkor ez a tökéletes eurovíziós termék: se a zene nem jó, se a klipp és nem is illenek egymáshoz.

 4. Demien avatar
  Demien

  Az biztos, ha egy jó helyezést ér el a dal akkor biztosíték cserére lesz nállam szükség.Erre a dalra még jó indulattal sem mondanám,hogy :”retrós” inkább idejétmúlt

 5. Zoey avatar
  Zoey

  Hát nekem pedig az egyik kedvencem!!! A dal és a klip is n agyon átjött!!! És szerintem a dallamhoz nagyon is megy a klip, csupán arra leszek kíváncsi, hogy a színpadon milyen koreográfiával tudják majd ezt lehozni?

 6. Demien avatar
  Demien

  Zoey csak nem ex Modern Talking rajongó vagy? :O

 7. Nyee avatar
  Nyee

  Én nagyon nem szeretem.A szám se tetszik,a klipp semmitmondó és Polly Genovának kellett volna mennie 😉

 8. Erzsi avatar
  Erzsi

  Azért ez szerintem egyáltalán nem Modern Talking. Az a jellegzetesen modern talkingos fejhangú vokál nem ugyanaz, mint amit ez a fiú tud. Ez egy nagyon különleges hang, csak jobb dalokat kellene rá írni.

 9. Zoey avatar
  Zoey

  Nem vagyok ex. Modern Talking rajongó, nem is nagyon tudom, hogy milyen zenéket játszanak. Amúgy engem a lendületes, kicsit „érdekes” dallam fogott meg, nem is tudom, mire hasonlít, de nekem tényleg tetszik!!!

 10. Demien avatar
  Demien

  Erzsi–>nem vitatkozom….nekem ez akkor is Modern Talking-os meg említsük meg még akkor a Modern Hungáriát is mellé..képzett hang ide-képzett hang oda..valószínűleg mikor ez a dal lesz a soros Én reklám szünetet tartok…

 11. Erzsi avatar
  Erzsi

  Demien, ne froclizd Zoeyt! Egy bátor ember, aki forgalommal szembe menve megvédi a neki tetszőt. Az a jó, hogy minden dalnak akad a végén pártfogója. Ennek is. Meg a beloruszt is megvédte valaki, pedig láthatóan esélytelen, meg nem is nagyon szeretjük. Tisztelet a bátraknak!

 12. Demien avatar
  Demien

  Erzsi–>Mi abban a frocli ha kűldök egy videót?..így látatlanban mertem feltételezni,hogy esetleg élt már akkor amikor az ehhez hasonló zenék dívatban voltak–24 évvel ezelött–…Lehet csak velem van a baj,de én már akkor 13 éves voltam és gyűlőltem az ilyen zenéket..mint már említettem…nem vagyok metálos sem rapper sem pedig altos’ csak a jó zenéket,de az ilyentől még a szőr is fel áll a hátamon

 13. hben92 avatar
  hben92

  Szerintem nem annyira rosz, az elődöntő 13-16. helyén végez majd.

 14. boti avatar

  szt. 16-> 19. Valószinű csak a hollandokat fogják megelözni….

  Titok: TAVALY AZÉRT SZURKOLTAM A HORVÁTOKNAK HOGY VALAMELYIK PAPA SZÍVROhamot ne kapjon a szinpadon picit bizarrrrrrrrrrrrrrrr lett volna…..
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. SzZ94 avatar
  SzZ94

  Háát, nekem a részlet alapján a dal tetszik!!! Nálam olyan 9.-8. az elődöntőben, de olyan 12.-13.-ra tippelek. A klipp semmitérő, giccses.

 16. Zoey avatar
  Zoey

  Megnéztem a videót, nem olyan rossz szerintem. De még amúgy nem éltem akkor 😉 Mindegy, nem szerethetjük mindannyian ugyanazt, nem igaz? Nekem emellett amúgy Albánia, Svédország a kedvenceim… na meg Magyarország!!! Fogadjunk, a legutóbbin kívül ti egyiket sem szeretitek! 😉

 17. Nyee avatar
  Nyee

  na fogadjuk.Albánia nyerhetett volna ha marad anyanyelvű,mostmár visszaszorult.Svéd nálam top10.

 18. Robek avatar
  Robek

  Fogadást elvesztette! Nekem csak a Belarus meg a Czeh nem tetszik, de azok nagyon nem a többi jöhet…mértékkel némely…

 19. Erzsi avatar
  Erzsi

  Zoey, nincs jó napod: az albán nagy kedvenc. Dobogós. A svéd futottak még, sok bajom van vele, de erről majd akkor, ha jön a klip. Hátha addig átértékelem.

 20. Zoey avatar
  Zoey

  Ok, örülök, hogy nektek is tetszik 🙂