3D video about the stage of Eurovision 2009 + interview (in Hungarian)

http://www.mtv.hu/videotar/?id=41404
Zoli és Lengyel Zsolt interjút adott az MTV „Az Este” című műsorában, ahol a tervek mellett bemutatták a moszkvai színpad 3d grafikáját is.

Comments

5 hozzászólás a(z) “3D video about the stage of Eurovision 2009 + interview (in Hungarian)” bejegyzéshez

 1. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Ez a szinpad, ultra hiper brutálisan durva!!! Nem tom minek kell ennyire flancolni, biztos oltári show lesz, de tényleg nem fog senki a dalokra figyelni!!!! Remélem megnyerik az angolok vagy a franciák és, jövőre visszatérünk a megszokott, mondjuk a Kijevi vagy az Istambuli szinpadképhez, ami meghagyja azt az érzést hogy dalversenyen vagyunk!!! Ennek ellenére, azt kell mondjam tényleg nagyon szép,meg nagyon modern és látványos lesz! Élvezet lesz nézni! Én csak a túlzások miatt agódok! MI lesz jövőre? Lebegő szinpad? 😀

 2. Gabesz avatar
  Gabesz

  Hát nem biztos hogy jó lenne nekünk ha jövőre mi rendeznénk:D

 3. zozo avatar

  ha lehetne en magunkra szavaznek..de nem lehet igy romaniara szavazom mer akkor jovore a szomszed orszagban lesz az a 2010 bukaret-i eurovizio es eltudok ra menni es nah meg kell hagyni nagyon eltanaltak a szamot es megnesztem youtubon hanyan kerestek ra 950ezeren az nagyon sok es ojan honap leforgasa aladt mert a vidoja akkor jelent meg kabbe es nah a koreugrafiajuk es nagyon utos lesz dinamikus szavazzatok ti is ra es csak atkell menni a szomszedba az eurovizio 2010 dalvelsenyre:):):)

 4. zsozso avatar
  zsozso

  Szerintem azért jók voltak a magyarok.

 5. Niki avatar
  Niki

  szerintem a magyarok voltak a legszarabbak!