Naptár

2009. március
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Ukrajna: Svetlana lecserélte Valentin-t

ukraineTudósító: Klész Imre
Forrás: kyivpost.com

Svetlana Loboda, az idei Eurovízió ukrán versenyzője változtatásokat hajtott végre versenydalán. Először is a dal, ami a „Be My Valentine” nevet viseli, most hozzáraktak egy másik nevet: „Anti-Crisis Girl”. Lobodna megváltoztatta a két utolsó refrént is: “Baby, you’re so fine, Be my Valentine” helyett “Baby, I can save your world! I’m you anti-crisis girl!”.

Annak ellenére, hogy már elkészült a klip a dalhoz, az énekesnő fel szeretne venni egy másikat is március végéig, amiben benne vannak az új ötletek. Amint ez elkészül, elkezdi európai turnéját.
Az EBU szabályzata szerint változtatást a dalban a Delegációvezetők Találkozója után csak a házigazda műsorszolgáltató és az EBU főellenőrének közös engedélyével lehet végrehajtani. A gyakorlat szerint ez csak formaság, de a módosítások során ugyanúgy figyelembe kell venni a dalhoz, annak szövegéhez és előadásához kapcsolható kizáró tényezőket.

4 hozzászólás Ukrajna: Svetlana lecserélte Valentin-t

  • Demien

    A hivatalos videó klipp nagyon jó most néztem meg az előbb.Tudom nagyon levagyok maradva ,de ez köszönhető annak,hogy szerintem nagyon gyenge a szám és Svetlana színpadi produkcíója és hangja is igen csak hagy kívánni valókat.Viszont így a kettő nagyon is kiegészíti egymást,de ennek ellenére ha csak a zenét magában nem szeretem.Bízom benne azért,hogy Svetlana nem fog elérni komoly eredményt a versenyen mert nekem egy tehetségtelen nő aki csak azzal tud és akar érvényesűlni ha szétteszi a lábát..unalmas és közönséges az ilyen egy tucat…és elszomorít,hogy sokan bedőlnek az ilyen és ehez hasonló produkcíóknak,igaz lehet ,hogy majd a jövő meghazudtol,ki tudja!?Ezután nagyon kiváncsi leszek az Euróvíziós szinpadi szereplésére ami remélem leszereplés lesz.Az pedig csak egy dolog mert a klipp tetszik az inkább a rendező munkáját dicséri,hogy még a s*art ilyen remekűl tudja tálalni…

  • M.sanya

    Nekem tetszik a zene amúgy. A nő maga különösebben nem érdekel. Szerintem döntős lesz. Bár még eddig csak ezt hallgattam meg, meg természetesen az Ádok Zoli-t, ami nagyon jó. Szerintem nem rossz.

  • Dávid

    top 5 lesz az tuti. a stúdió-verzió nagyon jó, biztos vagyok benne, hogy az élő fellépés is sokat fog javulni.

  • Patrick S

    nekem az élő fellépésnek,csak az eleje tetszik,amikor a hátukról feldobják a nőt.