Eurovíziós Dalverseny 2009 A-Z-ig minden nap az m2-n

m2_logoTudósító: Klész Imre
Forrás: MTV sajtóiroda

Valamennyi versenydalt bemutatja a Magyar Televízió a moszkvai Eurovíziós Dalverseny kezdetéig. Az m2 nézői minden nap, a tudáscsatorna esti Híradója után, 20.55-től láthatják a negyvenkét ország versenydalát.

Március 29-től naponta egy videóklipet mutat be a köztelevízió, így az Eurovíziós Dalverseny hetéig minden dalra sor kerül. A dalokat az országok angol neve szerinti ABC-sorrendben tűzi műsorára az m2, vagyis március 29-én elsőként a legfiatalabb előadó, a tizenhat éves albán Kejsi Tola produkcióját ismerhetik meg a nézők, utolsóként pedig Nagy-Britannia „It’s my time” című dalát, Andrew Lloyd Webber szerzeményét hallhatják Jade Ewan előadásában.

A Magyar Televízió az Eurovíziós Dalverseny mindkét elődöntőjét és döntőjét is élőben közvetíti május 12-én, 14-én, illetve 16-án. Magyarország színeiben Ádok Zoli és csapata május 14-én, csütörtökön a második elődöntőben, tizenkilenc előadó közül a tizenegyedikként áll majd színpadra. A korábban profi táncosként is dolgozó Zoli a napokban kezdi meg a színpadi produkció koreográfiájának gyakorlását.

Comments

Egy hozzászólás a(z) “Eurovíziós Dalverseny 2009 A-Z-ig minden nap az m2-n” bejegyzéshez

  1. Zoey avatar
    Zoey

    Gondoltam, és reméltem, hogy ilyen sorrendben jönnek majd a dalok!!! :):):)