Szerbia: hallgass bele a Beovizija 2009 dalaiba!

serbiaTudósító: Szalma Róbert
Forrás: eurosong.hr – rts.rs

Idén a Beovizijat március 7-én és 8-án tartják a Sava Centarban. Összesen 20 dal fog bemutatkozni az elődöntőben ahol a televoting és a zsüri közösen fogja eldönteni, hogy a 20 dal közül melyik 10 jusson a másnap esti döntőbe. A három műsörvezető közül az egyik Jovana Janković, a 2008-as Eurovízió belgrádi versenyének házigazdája lesz.


A döntő estéjén a szokásokhoz híven vendégek is fellépnek : Regina (BiH), Quartissimo (SLO), Andrea Demirović (MN), Next Time (FYROM), és a Dora 2009 győztese (HR). Az idei Beovizijan egy plusz meglepetés is lesz, méghozzá Jelena Tomašević, Boaz Mauda és Sirusho fogják előadni közös dalukat „Song for Peace” címmel.

Idén a Szerb Rádió és Televízió (RTS) pénzbeli jutalmakat is kioszt.
1.helyezett: 3.000 euró
2.helyezett: 2.000 euró
3.helyezett: 1.000 eurót vihet majd haza.

Jelenleg Ana Nikolić kivételével mindegyik dalba bele lehet hallgatni. Először rá kell kattintani a versenyző nevére, utána a rövid ismertető végén található hangszóró melletti feliratra kell rákattintani.

Comments

6 hozzászólás a(z) “Szerbia: hallgass bele a Beovizija 2009 dalaiba!” bejegyzéshez

 1. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Szerintem idén szerbia sem fog olyan jó helyezést elérni mint az elmúlt években!

 2. Sanya avatar
  Sanya

  Tudod Zsolesz egyszer fent egyszer lent,hogy szerepel egy ország az adott évben azt úgyis az határozza meg hogy milyen dalt választanak,de reméljük azért idén is jól szerepelnek a szerbek.

 3. adrian-serbia avatar
  adrian-serbia

  ne feljetek,szerbia nem marad le a jo dalokrol.ha valamihez ertunk akkor az a zene…tehat ha ana nikolic vagy a beauty-oscar duo nyer majd nem felunk hogy direktben a finaleban,meghozza az elso 10-kozott vegzunk!!! nektek pedig adok zolival sok szerencset!

 4. adrian-serbia avatar
  adrian-serbia

  szerbia nem marad le a jo dalokrol.ha valamihez ertunk akkor az a zene…tehat ha ana nikolic vagy a beauty-oscar duo nyer majd nem felunk hogy direktben a finaleban,meghozza az elso 10-kozott vegzunk!!! nektek pedig adok zolival sok szerencset!

 5. zaffarano avatar

  Na, megint jó dala van Ana Nikolicnak! http://www.youtube.com/watch?v=MRcVCjAeRQQ

  Nagy kár a Romale Romali-ért, a mai napig szoktam hallgatni! A Blizanci dala is jó volt abban az évben. No mindegy, remélem, Ana nyerni fog!