Naptár

2009. február
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Spanyolország: szombaton selejtező és döntő is lesz – ha minden jól megy

spainTudósító: Klész Imre
Forrás: tve – eurovision-spain.com

Az ezen a hétvégén tervezett utolsó elődöntő egyben döntő is lesz, a legújabb hírek szerint. A magyarázatok eléggé zavarosak: rövid a felkészülési idő azoknak, akik részt vesznek az utolsó elődöntőn.

A TVE kijelentette, hogy szükség volt az időpont megváltoztatására a színpadi produkciók időnyerésének céljából, amit a zsűri hevesen kritizált a legutóbbi selejtezőn, múlt szombaton. Ennek ellenére sokan nem gondolták az utolsó selejtező résztvevői közül, hogy előre lesz hozva a nagy döntő, így nem is lesz idő külön felkészülni arra.

Az old.eschungary.hu spanyol rajongók segítségével hamarosan megpróbálja kihámozni, hogy mi a valódi oka ezeknek a változtatásoknak. Ráadásul nincs említve az, hogy mi lesz a második esély fordulóba kerülő versenyzőkkel, akik elődöntőnként elérték a 4. helyezést.

1 comment to Spanyolország: szombaton selejtező és döntő is lesz – ha minden jól megy

  • Anita

    Mondjuk a 3. elődöntőnek gyenge a mezőnye. Mirela, Julia Bermejo,Santa Fe meg talán a Remembrances még jó,de a többiek elég gyengék. Mondujuk van egy kis botrány az egyik vígaszágas Salva Ortega dala körül,mert mondják,h nagyon hasonlít Sarbel- Yassou Maria dalára és követelik,h TVE zárja ki.Azt,hogy miért akarják ilyen hamar lezavarni az egésze,arra nem tudok normális okot,de ha tényleg így lesz,bizony sokáig fent leszek szombat éjjel….:)