ESC Radio Awards 2009: Ani Lorak átvette a díjat

ani_escradTudósító: Klész Imre
Forrás: escradio.com

– Nagyon örülök, hogy a 2008-as Eurovízió legjobb női előadójaként átvehettem az ESC Radio díját. Nagyon jó újra érezni, hogy Európa szereti a dalomat és a közönség még emlékszik rá. Köszönöm azoknak, akik szavaztak a „Shady Lady”-re az Eurovízión és az escradio.com-on. A legnagyobb díj nekem az, hogy szeretitek a dalomat! Köszönöm! – nyilatkozta a 2008-as Eurovízió második helyezettje, az Ukrajnát képviselő Ani Lorak, aki most Észak-Amerikában koncertezik

7 koncertet fog adni, többek között Chicagoban, Miamiban és Atlantic Cityben, illetve Torontóban. Az énekesnő egyben új albumán is dolgozik, ami hamarosan meg fog jelenni. Persze számos koncertfellépés várja még Oroszországban és Ukrajnában is. Az ESC Radio díját 2006 óta ítélik oda a rádió hallgatói az Eurovízió fellépőinek különböző kategóriákban.  

Ani Lorak – Shady Lady

Comments

2 hozzászólás a(z) “ESC Radio Awards 2009: Ani Lorak átvette a díjat” bejegyzéshez

  1. Sanya avatar
    Sanya

    Gratula az énekesnőmnek:) a Shady Lady sokkal jobb szám mint a Hero ezért nem értem h az itthoni rádiókba miért nem halljuk Ani Lorak dalát.A Hero már lerágott csont..és érdekes h egy-egy svéd eurovíziós dal mindig bekerül a magyar rádiókba.

  2. Besc avatar

    És a klipjét ki szereti? 🙂 Na? Na?