Eurovízió hét az MTV műsorán 2009-ben

mtvpromo1Tudósító: Klész Imre
Forrás: MTV

Idén a Magyar Televízió mindkét elődöntőt műsorára tűzi. A 2008-as belgrádi versenynek csak a második elődöntőjét (a magyar résztvevő miatt) és a döntőjét sugározták, idén viszont nem kell semmilyen alternatív megoldást (internet, más külföldi tévéadó) keresnie annak, aki követni szeretné a moszkvai eseményeket május 12-én kedden, 14-én csütörtökön és 16-án szombaton is.

Comments

9 hozzászólás a(z) “Eurovízió hét az MTV műsorán 2009-ben” bejegyzéshez

 1. Kristoffer avatar
  Kristoffer

  Nagyon bejön az MTV-nek Ani Lorak klippjében lévő diszkógömb-szétrobbanás…tavalyi reklámban is benne volt 😀 (mondjuk tényleg jó:D)

 2. Serinon avatar
  Serinon

  Ez az! MTV kezd belejönni a reklámozásba 🙂

 3. hben92 avatar
  hben92

  Nah jól van… tényleg kezd belejönni a reklámozásba… és még csak január van.. 4 hónap alatt úgy felturbózzák magukat hogy az egész ország Eurovízió lázban ég majd. 🙂 Csak egy jó előadó és dal kell, de úgy gondolom ezért nem kell aggódnunk, mert bármilyen eredményt is értünk el eddig, soha nem vallottunk szégyent, és tulajdonképpen ez a lényeg.
  Csak már azt érjük meg hogy azt reklámozzák: Eurovízió Magyarországon a Papp László Sportarénában…:D

 4. Zoey avatar
  Zoey

  Az bizony jó lenne… Amúgy az MTV nem csak a nézőknek reklámoz: abban bízik, hogy ezzel a promóval esetleg előadókat vagy managereiket meg tudja célozni, ha esetleg néznek m1/m2-t.
  Kíváncsi lennék, eddig hányan küldtek dalt. Amúgy nem tudom, hogyan lehetne Mo.-on ismét növelni az ESC presztízsét, mert az elmúlt években nagyon leromlott… sajnos.

 5. bazsa avatar
  bazsa

  Örülök neki, hogy mindkét elődöntőt közvetíti az MTV, tavaly neten néztem… Igen, nemtom mi ennek az oka hogy Mo.-n nem sok mindenkit érdekel az ESC, szerintem a médiának kéne jobban felkapnia.

 6. Patrik avatar
  Patrik

  jaja. Tök jó lenen ha nagyobb városokban kilenne plakátolva hogy mikro lesz és a magyar képviselő majd és egy felírattal rajta: Szurkoljunk együtt hazánkért! 🙂

  én nagyon örülnék ha minden 3. vagy 5. úton találkoznék ilyenekkel. 🙂

 7. zaffarano avatar

  Én még annyival egészíteném ki a fenti javaslatokat, hogy az MTV a verseny után jelentse be, hogy indulni fognak a következő évi Eurovízión is, így az előadók nyugodtan készülődhetnének az október 1. utáni albumkiadásra, vagy lenne idejük félretenni egy dalt, amit az Eurovízióra szánnának. A kiszámíthatóság is sokat lendítene az egész ügyön.

 8. Zsolti avatar
  Zsolti

  Mehetne a United is.

 9. Serinon avatar
  Serinon

  Remélem sok előadónak küldtünk levelet és megmozgatta néhányuknak a fantáziájukat a dolog…